Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Läs en intensivkurs på Berghs i vinter!

pass berghs

Berghs Fast Forward är ett gäng av våra allra mest populära intensivkurser som löper under 2-3 heldagar i december. Här lär du dig att skriva för sociala medier, bli bättre på marknads­kommunikation, vässa dina skills inom projekt- eller produktionsledning och mycket annat. Sista anmälningsdag är den 18 november så passa på att anmäla dig redan nu!

Skrivet av Berghs School of Communication
September 25, 2016

Vi vet hur det kan vara. Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Kanske bor du inte i Stockholm. Kanske passar det helt enkelt bättre att förlägga två eller tre heldagar i rad på Berghs, där du under intensiva timmar och fullt fokuserat, tillsammans med en grupp av likasinnade, tillgodogör dig nya insikter, kunskaper och vidgar ditt nätverk.

Det är därför vi har tagit fram Berghs Fast Forward – ett knippe om 12 av våra mest efterfrågade kurser som erbjuds under två eller tre intensiva heldagar i mitten av december, den 7-9:e för att vara exakt. 

Fräscha upp dina kunskaper inom projektledning, djupdyk i hur du skapar Social video eller bli ännu bättre på att Skriva för sociala medier. Skaffa dig stenkoll på hur du skriver för att övertyga, eller ta reda på hur du, genom att tänka som en startup, kan tillgodogöra dig modellerna från några av världens mest snabbväxande företag.

Berghs Fast Forward äger rum den 7 till 9 december på Berghs på Sveavägen 34 i Stockholm. Behöver du bo på hotell erbjuder bland annat Berns trevliga priser för Berghs Fast Forward-deltagare

Här hittar du mer information om kursutbudet och anmäler dig