Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Nedräkning till Arbetsprovsläppet!

Arbetsprovslapp2

På lördag den 4 februari är det äntligen dags. Då släpps de arbetsprover som alla som tänkt söka till Berghs heltids­utbildningar med start hösten 2017 kommer att ägna våren åt att putsa på, kämpa med, fundera på och slutligen skicka in som en del av sin ansökan. Varmt välkommen till Berghs Arbetsprovsläpp 2017!

Februari 2, 2017

Berghs arbetsprovsläpp är ett av årets största evenemang på Berghs School of Communication. Då samlas över 500 förhoppningsfulla sökande och får tillfälle att träffa programansvariga, lärare, rådgivare, nuvarande och tidigare studenter på Berghs. De är på plats för att ta del av årets arbetsprover.

Några vill räta ut frågetecken kring vilken utbildning som passar dem bäst, andra vill fråga om det är okej att söka fler utbildningar samtidigt (svar ja, det är helt okej). Några vill ställa frågor till Berghs nuvarande studenter om hur det är att plugga på Berghs - egentligen. Andra vill träffa andra sökande för att under våren kunna bolla och peppa varandra.

Berghs heltidsprogram

Välj mellan strategisk kommunikation, produktions­ledning, art direction, copywriting, public relations, berghs bachelor, digital strateg, digital kreatör och communication design.

Till programmen!

För att komma till Berghs arbetsprovsläpp, som är gratis och pågår mellan klockan 11.00 och 15.00 på lördag den 4 februari, måste du anmäla dig här. Men du kan också hålla koll på Berghs.se och på Berghs Facebook, där vi kommer att livesända hela evenemanget.

Om du redan nu vill mingla digitalt med nuvarande studenter och andra sökande så missa inte gruppen Arbetsprover 2017 på Facebook. I den gruppen kan du alltid söka råd och pepp, be om feedback och ställa frågor. Notera dock att det inte är där du ställer dina frågor riktade till personalen på skolan, dessa får du i stället passa på att besöka våra evenemang för att ställa. Eller kontakta skolan via mail.

Under fliken event på Berghs.se lägger vi kontinuerligt upp evenemang där du som sökande är välkommen till oss på skolan för att arbeta med prover eller ställa frågor och få mer information. Vi kommer att erbjuda minst tre tillfällen, både i form av frukost, work space och informationskväll, under våren då du är välkommen till oss. Missa därför inte att hålla koll på Event på Berghs hemsida! 

Dessutom, du missar väl inte att signa upp dig till Berghs nyhetsbrev som kommer två gånger i månaden och är fullspäckade med nyheter, tips och inbjudningar? Här gör du det:

Allra sist vill vi tipsa dig om att följa Berghs studenter som vecka efter vecka tar över Instagram för att dela med sig av sina liv, tankar, vardagar och skoluppgifter. En student, en vecka. Här hittar du Berghs Instagram! 

Svar på vanliga frågor om att plugga heltid på Berghs program hittar du här!