Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

PR-studenterna startar podcast

Har du hängt med i veckans händelser? Vad sprids nu och vilka trender florerar runt på nätet? PR-klassen har örat mot marken och gräver fram det mesta. Nu kan du få ta del av deras spaningar. Lyssna på deras egna podcast, "Checka in med PR".

PR-klassen samlas en gång i veckan för att dela med sig av den senaste snackisen, trenden, hashtagen, och allt annat som sprids på nätet. Tillsammans diskuterar de trenden i fråga och kommer med åsikter och insikter. Var med och lyssna in på diskussionen. Klassen startar nu Checka in med PR, en podcast med nyheter från kommunikationsvärlden. Podcasten finns tillgänglig på Anchor.

 

"Varje torsdag morgon samlas hela klassen för att prata om omvärldsspaningar. Studenterna går PR-programmet och presenterar alltid otroligt spännande och insiktsfulla spaningar, och dessa leder ofta till reflektioner och diskussioner om saker som vi skulle kunna fortsätta att prata om i flera timmar för att det är så intressant. Jag tycker det är fantastiskt kul att studenterna vill dela med sig av spaningarna i poddformat! Det är omöjligt att hålla koll på allt som händer runt om i världen och därför tror jag att den här podden kommer att tilltala många människor. Ett bra sätt att checka in med PR-klassen och hålla sig uppdaterad!" – Rosalin Gustafsson, Programansvarig PR & Strategisk Kommunikation.

"Vi i klassen går igenom omvärldsspaningar varje vecka, vilket har visat sig vara både nyttigt och roligt. Vi ville ta chansen att dela det här med fler, och inte hålla det endast inom klassen. Alla har nytta av att veta vad som händer i världen! Vi tror att även människor som inte har ett större intresse för kommunikation kan finna detta insiktsfullt och underhållande!" – Leo Sjöwall, PR-student.

Lyssna på podcasten här!