Berghs Morning Routine: Business Design

Att skapa innovativa erbjudanden genom att gifta ihop design och affärsstrategi är en självklarhet för många nya företag och organisationer. Men det betyder att vi också måste ha verktyg, nya metoder och ny förståelse för affärsutveckling.

Datum
8 september 2022
Tid
08:30 – 09:30
Plats
Bobergsgatan 48, Stockholm, Sverige
Den här händelsen har redan skett.

För att skapa relevanta produkter och tjänster i dagens konsumentlandskap krävs ett experimentellt förhållningssätt där lönsam utveckling sker kontinuerligt tillsammans med verksamheten, kunden och övriga intressenter. 

Under en timme samtalar vi,  Jimmy Larsson och Karin Lycke (lärare på Berghs nya distanskurs Business Design) hur du med hjälp av designprocessen kan prototypa med siffror och affärsmodeller för att förstå potentialen i nya tjänster och erbjudanden.      

Vi kommer bland annat samtala kring:

  • Att vända kundbehov till mätbara resultat 
  • Prototypa hållbarheten av ditt koncept 
  • Affärsframgång - tänka eller testa 
  • “Planeringsdöden” och vikten av experiment

Var?

Norra Djurgårdsstaden på Bobergsgatan 48 (ingång från gränden). Viktigt att vara på plats i god tid då vi stänger dörrarna kl. 08.30. Det serveras kaffe/te och smörgås från kl. 08.15.

Övrigt

Detta seminarium kan komma att fotograferas för interna och externa kanaler. Kontakta oss om du har frågor eller önskar avboka din plats.

Välkommen!