Digital Design & Strategy

Just nu har vi inga kurser som matchar dina kriterier öppna för anmälan, läs mer om hela vårt utbud här


Relaterade artiklar

Studentliv

Programansvarig Paula om de nya satsningarna för heltidsprogrammet Digital Design & Strategy

Är du intresserad av en framtid inom UX- och UI-design? Då är det ettåriga heltidsprogrammet Digital Design & Strategy för dig. Här berättar Paula Ponzer, programsansvarig för Digital Design & Strategy, om de nya satsningarna för kommande läsår, hur dessa kommer att ge studenterna fördjupad kunskap för sin kommande yrkesroll och hur programmet skiljer sig från andra utbildningar inom UX-design.

Läs mer
Program

The Ultimate ”jag-sitter-med-mitt-arbetsprov-i-sista-sekund-och-har-panik” Survival Guide

Har du precis påbörjat ditt arbetsprov för att komma in på något av våra heltidsprogram i höst? Behöver du extra pepp och stöd i att få ihop ditt arbetsprov innan ansökan stänger? Då har du kommit till rätt artikel. Här kommer nämligen en ordentlig survival guide fylld med våra bästa tips till dig som har ont om tid men ändå vill leverera ett grymt arbetsprov. Tiden är knapp, så låt oss gå rakt på sak.

Läs mer
Studentliv

”Digital Design & Strategy utmanade mig på ett inspirerande och roligt sätt”

Digital Design & Strategy är ett ettårigt heltidsprogram där studenter hårdtränas i att skapa effektiv kommunikation för produkter och tjänster som når fram genom dagens digitala brus. Efter utbildningen kan man bland annat jobba som UX-designer, produktdesigner eller grafisk designer. Vi har intervjuat tidigare Digital Design & Strategy-studenten Elisabeth Changa, som berättar hur hon upplevde utbildningen och var hon hamnade efter examen.

Läs mer