Efter examen

Just nu har vi inga kurser som matchar dina kriterier öppna för anmälan, läs mer om hela vårt utbud här


Relaterade artiklar

Efter examen

Sami tar plats i musikbranschen efter examen

Berghsalumnen Sami Ibrahim fick uppleva sin sista termin på Berghs helt digitalt. Världen hamnade mitt i en pandemi, alla projekt flyttades online och arbetsmarknaden förändrades. Men lyckligt nog fick Sami påbörja sin karriär och landade ett jobb i musikbranschen. Här berättar han om sitt jobb på Universal Music Group.

Läs mer
The Young Ones

Sebastian Pandonis topprankad i årets The Young Ones: ”Det känns sjukt fett och helt overkligt”

Förra veckan avgjordes One Shows prestigefyllda studenttävling The Young Ones. Med hela 38 prisbelönta studenter blev det storvinst för Berghs i år. Skolan blev bäst i världen i kategorin Brief och landade en tredjeplats i hela tävlingen sett till högst antal poäng. Utöver det är de fyra mest belönta studenterna i årets The Young Ones studenter från Berghs. En av dessa är stjärnskottet Sebastian Pandonis, som landade förstaplatsen i kategorin Brief. Vi har intervjuat honom om hans vinster och hans bästa tips till studenter som själva är tävlingssugna.

Läs mer
Efter examen

Ellen fick jobb på internationellt produktionsbolag efter examen

Ellen beslöt sig för att unna sig ett sommarlov efter examen i Produktionsledning på Berghs. När hösten närmade sig satte hon i växeln och sökte en massa jobb. Idag jobbar hon som produktionsassistent på det internationella bolaget DAY-INT. Här berättar hon mer om sin roll och tiden på Berghs.

Läs mer