Press

Berghs lanserar ny kurs: Inkluderande kommunikation

fre, 23 aug, 2019, 13:35

Idag saknas perspektiv i kommunikations­arbetet och samtidigt går förändringen för att skapa inkluderande kommunikation alltför långsamt framåt. Det gäller även kunskapsnivån och kompassen kring inkluderande kommunikation. Jämställdhet, mångfald och inkludering är på många agendor och det finns mycket att vinna eftersom bra värderingar stärker ett varumärke och attraherar fler. Men också för att nya målgrupper leder till helt nya intäkter.

Kursen Inkluderande kommunikation bidrar till att ge verktyg för att identifiera var det saknas perspektiv och utveckla idéer kring hur och vad som kan göras för att skapa förändring. Om fler perspektiv representeras leder det till bättre insikter, tjänster och innovationer.

Kursen leds av Roshanak Fatahian, Client Director på Making Waves och grundare av nätverket All of us. 

— Berghs har arbetat för jämställdhet och mångfald under många år, och för ett år sedan etablerades även ett inkluderingsråd som stöd i arbetet framåt. Kursen Inkluderande kommunikation är ett av de flera initiativ som vi initierat med stöd från rådet, säger Camilla Wallander, VD på Berghs.

Kursen startar den 14 november 2019.

____________________________________

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknads­kommunikation. Skolan erbjuder heltids­utbildningar och internationell bachelor, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer någon form av utbildning på Berghs – i Sverige eller utomlands. Dessutom kommer ytterligare cirka 3000 personer på skolans inspirationsseminarier. Berghs ligger i centrala Stockholm och är en del av utbildningskoncernen Intendia Group.