Ledarskap

5 kurser för dig som vill utveckla ditt ledarskap

Oavsett om du jobbar som projektledare, art director, marknadsansvarig, strateg eller någon annan roll inom kommunikation, så finns det en kurs som passar dig. Ledarskap kan vara många olika saker, som att bli bättre på att leda möten och workshops eller driva ett strategiarbete framåt. Här är fem kurser som vässar ditt ledarskap.

Läs mer
Kurser

5 kurser för dig som gillar att skriva

Är du en fena på att uttrycka dig i text? Agerar du inofficiell copywriter på jobbet? Skriver du artiklar och vill bli bättre på SEO? Eller tycker du helt enkelt bara om att skriva? Då är detta kurslistan för dig!

Läs mer
Kurser

5 kurser för dig som vill bli mer strategisk

Tycker du om att jobba långsiktigt? Är du duktig på att se saker ur ett större perspektiv och en hejare på planering? Vill du ta dig an en mer strategisk roll? Då tycker vi att du ska botanisera i vårt utbud av strategiska kurser.

Läs mer
Kurser

5 kurser för den kreativa

Har du känsla för färg och form? Älskar du att jobba med storytelling eller drömmer du om att skapa visuell och slagkraftig kommunikation? Då har vi goda nyheter, Berghs kursutbud erbjuder många kreativa kurser och här har vi valt ut fem favoriter.

Läs mer
Kurser

5 kurser på Berghs för entreprenören

Något som entreprenörer ofta har gemensamt är att de är väldigt drivna och hårt arbetande personer. När du startar eget företag finns det troligtvis många saker att ta tag i som du varken har gjort tidigare eller är särskilt insatt i. Förutom att kavla upp ärmarna kan en kurs inom ämnet som utmanar dig vara en bra hjälp på vägen!

Läs mer
Kurser

5 populära startkurser för dig som jobbar

Är du sugen på att utforska ett nytt område som PR, marknadsföring eller grafisk design? Vi har ett brett utbud av kurser för dig som vill tillskansa dig nya kompetenser inom ett ämne du är nyfiken på. Här är fem av våra populära startkurser.

Läs mer