5 kurser för dig som vill utveckla ditt ledarskap

Oavsett om du jobbar som projektledare, art director, marknadsansvarig, strateg eller någon annan roll inom kommunikation, så finns det en kurs som passar dig. Ledarskap kan vara många olika saker, som att bli bättre på att leda möten och workshops eller driva ett strategiarbete framåt. Här är fem kurser som vässar ditt ledarskap.

Leda kreativa möten

Vill du lära dig mer om verktyg för att planera, genomföra och följa upp möten på ett bra sätt?  Då är kursen intensivkursen Leda kreativa möten något för dig! Kursen vänder sig till dig som håller och leder möten och workshops i ditt dagliga arbete, både internt och externt.

Facilitering

Det finns flera olika vägar att gå när en idé ska bli verklighet. Att facilitera är att använda ett medvetet ledarskap och en involverande kommunikation. Genom att använda olika övningar och uppgifter kommer en grupp på att effektivt sätt att nå sitt syfte och sina mål. Allt det här får du lära dig i intensivkursen Facilitering.

Leda innovationsprocesser

Denna kurs ger dig kunskap att leda innovationsprocesser av både enkel och komplex karaktär, en oerhört viktig ingrediens för företag som befinner sig i den digitala transformationen. Du får insikt i olika innovationsprocesser så som Google Design Sprint, Sling, Design Thinking och en uppsjö olika verktyg som du kan anpassa till ditt företags specifika behov. Allt det här får du lära dig i kursen Leda innovationsprocesser.

Design Leadership

Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag? Design och upplevelse har blivit en strategisk förmåga som inte bara bör, utan måste finnas inom företaget, för att det ska kunna vara branschledande! Kursen Design Leadership passar dig jobbat med digital design eller digital utveckling, men du kan även ha en annan bakgrund inom affärsutveckling eller strategi. Du kommer få möjlighet att jobba med Design Leadership utifrån din roll och ditt företag.

Projektledning

Projektledarrollen blir allt mer komplex. Det är en roll som omfattar allt från att vara en bra och tydlig ledare för sina medarbetare och sälja in idéer, till budgetansvar och att förstå sina kunders affär. Vi har flera kurser du kan välja mellan; på dagtid, kvällstid, distans och en intensivkurs.

Kolla in hela kursutbudet hos Berghs.

Taggar: