5 kurser för dig som vill utveckla ditt ledarskap

Oavsett om du jobbar som projektledare, art director, marknadsansvarig, strateg eller någon annan roll inom kommunikation, så finns det en kurs som passar dig. Ledarskap kan vara många olika saker, som att bli bättre på att leda möten och workshops eller driva ett strategiarbete framåt. Här är fem kurser som vässar ditt ledarskap.

Leda kreativa möten

Vill du lära dig mer om verktyg för att planera, genomföra och följa upp möten på ett bra sätt?  Då är denna intensivkurs något för dig! Kursen vänder sig till dig som håller och leder möten och workshops i ditt dagliga arbete, både internt och externt.

Kreativt ledarskap

Allt fler organisationer vill bli mer kreativa. Men hur gör man för att skapa utrymme för kreativitet, och få fler att bidra i idéarbetet? Den här kursen riktar sig till dig som har erfarenhet av hur kreativa processer fungerar, och vill utveckla ett ännu bättre kreativt ledarskap baserat på samskapande och lärande.

Facilitering

Det finns flera olika vägar att gå när en idé ska bli verklighet. Att facilitera är att använda ett medvetet ledarskap och en involverande kommunikation. Genom att använda olika övningar och uppgifter kommer en grupp på att effektivt sätt att nå sitt syfte och sina mål. Allt det här får du lära dig i denna ntensivkurs.

Design Leadership

Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag? Design och upplevelse har blivit en strategisk förmåga som inte bara bör, utan måste finnas inom företaget, för att det ska kunna vara branschledande! Kursen passar dig som jobbat med digital design eller digital utveckling, men du kan även ha en annan bakgrund inom affärsutveckling eller strategi. Du kommer få möjlighet att jobba med Design Leadership utifrån din roll och ditt företag.

Projektledning

Projektledarrollen blir allt mer komplex. Det är en roll som omfattar allt från att vara en bra och tydlig ledare för sina medarbetare och sälja in idéer, till budgetansvar och att förstå sina kunders affär. Vi har flera kurser inom ämnet som du kan välja mellan; på dagtid, kvällstid, distans och en intensivkurs. Plus en kurs i Strategisk projektledning.

Kolla in hela kursutbudet hos Berghs. Här är svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.