5 populära startkurser för dig som jobbar

Är du sugen på att utforska ett nytt område som PR, Marknadsföring eller Grafisk Design? Vi har ett brett utbud av kurser för dig som vill tillskansa dig nya kompetenser inom ett ämne du är nyfiken på. Här är fem av våra populära startkurser.

Marknadsföring Start

Vill du skaffa dig grundläggande kunskap om hur marknadsföringsarbetet går till och lär dig en lång rad begrepp och modeller som du kommer få nytta av? Med hjälp av föreläsare hämtade från branschen visar vi hur olika discipliner jobbar tillsammans för att skapa effektiv och värdeskapande marknadsföring. Kursen ges både på kvällstid och på distans!

Att skriva Start

Du kanske vet att du vill skriva – men du vet ännu inte hur. Då är den här kursen perfekt för dig! Här får du en introduktion till flera olika typer av kommunikativt skrivande, vilket ger en bra grund att studera vidare på, exempelvis till manusförfattare, copywriter, författare och skribent för webben.

Grafisk Design Start

Du som är nyfiken på hur det är att jobba som visuell designer kan ta ditt första steg med introduktionskursen Grafisk Design Start. Du får en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom en rad olika synsätt, metoder och verktyg och sedan lösa kommunikativa utmaningar med hjälp av dessa.

PR Start

Du som är nyfiken på kommunikation i allmänhet och PR i synnerhet har mycket att hämta på den här kursen. Här lär du dig hur ett effektivt PR-arbete kan se ut och får börja bygga den verktygslåda som du kommer ha nytta av i ditt dagliga arbete om du bestämmer dig för att satsa på PR fullt ut!

Produktionsledning Start

För att lyckas med ett projekt, alltså att leverera i tid med rätt kvalitet och inom budget, krävs en vass produktionsledare. Den här kursen vänder sig till dig som är nyfiken på rollen som produktionsledare och som vill få grunderna i yrket. Du gillar det operativa arbetet och vill se saker hända! Här får du grundläggande kunskaper och en praktisk grund att stå på för att starta, driva och avsluta ett projekt.

Sista ansökningsdag för Berghs startkurser på kvällstid är den 15 januari.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs.

Taggar: