Artiklar

5 populära startkurser för dig som jobbar

Receptionen

Är du sugen på att utforska ett nytt område som content creation, marknads­föring eller grafisk design? Vi har ett brett utbud av kurser för dig som vill förse dig med nya kompetenser inom ett ämne du är nyfiken på. Här är fem av våra populära introduktionskurser.

1. Marknads­föring Start

Du som vill börja arbeta med marknads­föring får med den här kursen en grundläggande förståelse för de olika processer och modeller som ingår i en marknadsförares verktygslåda. Det är här du börjar din resa mot en spännande karriär!

2. Grafisk Design Start

Du som är nyfiken på hur det är att jobba som visuell designer kan ta ditt första steg med en introduktionskurs i grafisk design. Du får en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom en rad olika synsätt, metoder och verktyg och sedan lösa kommunikativa utmaningar med hjälp av dessa. Det finns en kvällskurs i skolans lokaler och även en distanskurs.

3. Content Creation Start

Varje dag möts vi av bilder och filmer på sociala medier, även kallat content. Men vilka är det som skapar allt innehåll och hur gör dom det? I denna kurs får du verktygen för att kunna påbörja din karriär i djungeln av content och kunskaper kring hur man går från idé till färdig produkt.

4. Datadriven marknads­föring Start

Är du nyfiken på att arbeta datadrivet och målinriktat? Har du hört talas om begrepp som growth- och performance marketing, och vill förstå vad det innebär? Då är den här kursen för dig! Du kommer med hjälp av teori och modeller, verkliga fallstudier och praktiska övningar guidas genom kursens olika ämnesområden.

5. Produktions­ledning Start

För att lyckas med ett projekt, alltså att leverera i tid med rätt kvalitet och inom budget, krävs en vass produktionsledare. Den här kursen vänder sig till dig som är nyfiken på rollen som produktionsledare och som vill få grunderna i yrket. Du gillar det operativa arbetet och vill se saker hända! Här får du grundläggande kunskaper och en praktisk grund att stå på för att starta, driva och avsluta ett projekt.

Här hittar du ALLA BERGHS STARTKURSER.

När ska du söka?

  • Sista ansökningsdag står på respektive kurs.
  • Vill du vara helt säker på att få en plats är det dock smart att vara ute i god tid. Vi behandlar nämligen ansökningarna i turordning.
  • Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan aktivt tackat ja.

Hittade du ingen kurs som passar dig?

Berghs erbjuder ett stort utbud av kurser inom många ämnesområden. Det finns både kurser i våra lokaler i Stockholm och på distans. Frågor? Chatta gärna med oss.

5 tips för att hitta rätt kurs