5 populära startkurser för dig som jobbar

Är du sugen på att utforska ett nytt område som PR, marknadsföring eller grafisk design? Vi har ett brett utbud av kurser för dig som vill tillskansa dig nya kompetenser inom ett ämne du är nyfiken på. Här är fem av våra populära startkurser.

Marknadsföring Start

Vill du skaffa dig grundläggande kunskap om hur marknadsföringsarbetet går till och lär dig en lång rad begrepp och modeller som du kommer få nytta av? Med hjälp av föreläsare hämtade från branschen visar vi hur olika discipliner jobbar tillsammans för att skapa effektiv och värdeskapande marknadsföring. Kursen ges både på kvällstid och på distans!

Copywriting Start

Du som har insett vilken makt det skrivna ordet har och är nyfiken på hur en copywriters arbetsdagar ser ut får en bra grund att bygga vidare på här. Med den här kursen skaffar du dig inblick i copywriterns verktygslåda, med allt ifrån kreativt skrivande till målgruppsanpassad kommunikation.

Grafisk Design Start

Du som är nyfiken på hur det är att jobba som visuell designer kan ta ditt första steg med introduktionskursen Grafisk Design Start. Du får en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom en rad olika synsätt, metoder och verktyg och sedan lösa kommunikativa utmaningar med hjälp av dessa.

PR Start

Du som är nyfiken på kommunikation i allmänhet och PR i synnerhet har mycket att hämta på den här kursen. Här lär du dig hur ett effektivt PR-arbete kan se ut och får börja bygga den verktygslåda som du kommer ha nytta av i ditt dagliga arbete om du bestämmer dig för att satsa på PR fullt ut!

Produktionsledning Start

För att lyckas med ett projekt, alltså att leverera i tid med rätt kvalitet och inom budget, krävs en vass produktionsledare. Den här kursen vänder sig till dig som är nyfiken på rollen som produktionsledare och som vill få grunderna i yrket. Du gillar det operativa arbetet och vill se saker hända! Här får du grundläggande kunskaper och en praktisk grund att stå på för att starta, driva och avsluta ett projekt.

När ska du söka?

Sista ansökningsdag står på respektive kurs. Vill du vara helt säker på att få en plats är det dock smart att vara ute i god tid. Vi behandlar nämligen ansökningarna i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Tips: Vänta inte till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs.

Taggar: