Artiklar

5 kurser för dig som vill bli mer strategisk

Tycker du om att jobba långsiktigt? Är du duktig på att se saker ur ett större perspektiv och en hejare på planering? Vill du ta dig an en mer strategisk roll? Då tycker vi att du ska botanisera i vårt utbud av strategiska kurser.

Varumärkes­positionering och strategi (Dagtid/Stockholm)

Hur positionerar man varumärken för att lyckas i en alltmer fragmenterad värld där digitala och sociala medier är dominerande? Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta mer varumärkesdrivet för att bli framgångsrik i ett digitalt och alltmer komplext kommunikations­landskap.

Strategisk kommunikation och PR (Kvällstid/Stockholm)

Det här är en kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom strategisk kommunikation och PR. Kursen ger dig både teoretisk och praktisk kunskap, från strategi till genomförande.

Varumärkes- och affärsstrategi (Distans)

Tycker du att det är svårt att få gehör för att alla i din organisation behöver tänka varumärke idag och se till helheten och inte bara sin del av affären? Eller vill du snabbt göra en förflyttning av varumärket för att kunna möta nya behov och beteenden men vet inte riktigt hur? Då är det här en kurs för dig!

Insiktsdriven strategi (Distans)

Behöver du bli mer träffsäker i ditt kommunikationsarbete? Är du intresserad av människors drivkrafter och varför viss kommunikation når fram och fungerar? Då är det här en kurs för dig.

Strategisk marknads­föring (Dagtid/Stockholm)
Här får du som redan har erfarenhet av att arbeta med marknads­föring möjlighet att både bredda och fördjupa dina kunskaper inom varumärkes- och kommunikations­strategi. Du får verktyg som hjälper dig att arbeta mer strategiskt för att skapa starka varumärken samt planera för aktiviteter och kommunikationsinsatser som stärker verksamheten och erbjudandet.

Se alla strategiska kurser och hela Berghs kursutbud.
Här hittar du svaren på de vanligaste  frågorna om att läsa en kurs hos oss.