5 kurser för den strategiska

Tycker du om att jobba långsiktigt? Är du duktig på att se saker ur ett större perspektiv och en hejare på planering? Då tycker vi att du ska botanisera i vårt utbud av strategiska kurser.

Digital innehållsstrategi

Att fylla sin digitala plattform med innehåll är ett roligt jobb – och med ett ordentligt ramverk ser man dessutom till att det blir effektivt. I den här kursen får du lära dig  om digitala beteenden, mätverktyg och hur du kan använda SEO för att nå ut.

Insiktsdriven strategi

Det strategiska arbetet i varje kommunikationsprojekt syftar till att identifiera hur varumärke och människor kan mötas, hur det mötet kan initieras och stärkas. Med en djupare förståelse för vad som ligger bakom och driver människors attityder och beteenden, kommer du kunna utveckla mer effektiv kommunikation.

Strategisk projektledning

Är du en vass projektledare som skulle bli ännu skarpare med lite mer strategi i bakfickan? Då kommer den här kursen ge din karriär, och jobbvardag, en knuff i rätt riktning! Den här kursen ger deltagarna enkla och konkreta verktyg som har använts i olika företag med framgångsrika resultat. Låter spännande, visst?

Varumärkes- och affärsstrategi

Varumärken handlar inte bara om kommunikation utan om allt ett företag eller organisation säger och gör. En naturlig konsekvens av detta är att det blir allt viktigare att få alla företagets strategier att gå hand i hand. Så skapas tydliga och uppskattade varumärken. Det låter enkelt, men i praktiken är det inte alltid så lätt. Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att skapa en djupare förståelse för hur varumärken fungerar i grunden.

Social Media Strategy

Här går vi på djupet med hur man kan stärka sin närvaro i sociala medier och leda det kommunikativa och strategiska arbetet framåt.

Se alla strategiska kurser och hela Berghs kursutbud.
Här hittar du svaren på de vanligaste  frågorna om att läsa en kurs hos oss. 

Taggar: