Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine: Design Leadership

I det här frukostseminariet behandlar Christopher McCann och Jens Wedin ämnet Design Leadership. I en tid där företag och varumärken trängs för att skapa den mest unika och samtidigt personliga relationen mellan sig och sina kunder kommer frågor som berör design allt oftare att hamna på agendan.

Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag?

Idag är det en hårdare konkurrens bland företag och alla kämpar med att skapa en unik och personlig relation med sin kunder. ​Allt f​ler företag går från produkt till tjänst och upplevelse för att skapa unika konkurrensfördelar. Idag har design och upplevelse blivit en strategisk förmåga som ​inte bara bör, utan ​måste finnas inom företaget för att kunna vara en ledare i sin bransch.

Jens Wedin har arbetat med digitala produkter och tjänster i 17 år. Nu arbetar han på Handelsbanken som Director of User Experience. Han lägger sitt fokus på arbetssätt, kompetens och strategi samt att få Handelsbanken mer responsiv och empatisk.

Christopher McCann har jobbat över 15 år med design av digitala produkter och tjänster som skapar värde för organisationer. Han föredrar att jobba kollaborativt för att dra nytta av den kollektiva intelligensen och kreativiteten. Christopher jobbar idag som Team Lead och UX designer.