Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine - Interaktions­design

Trots webbranschens växande fokus på design med nya metoder, principer, designmönster och verktyg möts användare ändå alltför ofta av dåliga upplevelser, vilket leder till frustration och förlorade affärsmöjligheter för företagen. Samtidigt ställer det ständigt föränderliga teknologiska landskapet nya krav på designers och dess förmåga att skapa enkla produkter som löser människors problem. Behovet av designers som förstår användaren och en användarcentrerad approach till design är stort.

Interaktionsdesignern sätter människan i första rummet och strävar efter att skapa meningsfulla användarupplevelser genom produkter som är engagerande, logiska och enkla att använda.

Vill du lära dig mer om interaktions­design?

Här får du lära dig allt om gränssnitt, innehåll och beteende, men också hur de fungerar bäst tillsammans för att skapa en ultimat användarupplevelse!

Jonte Edvardsson

Läs mer om kursen

I den här frukostföreläsningen kommer vi att gå igenom några av de principer som ligger till grund för interaktions­design. Vi kommer att titta på exempel från verkligheten och gå igenom praktiska tips på hur ni kan komma igång med att förbättra användarupplevelsen i era produkter redan idag.

På scenen står Jonte Edvardson, kursansvarig för Berghs Professional Online-kurs Interaktions­design. Jonte är interaktionsdesigner med en bakgrund på Doberman och Great Works.