Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Print vinner Svenska designpriset

19 oktober 2012: Igår stod det klart att Berghs Print no 6 vinner Svenska Designpriset 2012 i kategorin Redaktionell print/Kundtidning. Ett magasin i generöst stort format fylls av stora upplevelser, ansåg juryn.

Oktober 19, 2012

Svenska Designpriset  är en tävling i grafisk kommunikation som delas ut varje år och är öppen för alla. Tävlingen arrangeras av Batteri Kommunikation och ska ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. Tävlingens kategorier är Print, Webb, Device och Bild med vardera kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det tjugo olika tävlingskategorier.

I år var det i kategorin Redaktionell print/Kundtidning Berghs Print som kammade hem guldet. Berghs Print är framtagen tillsammans med Ohlsonsmith. Juryns motivering löd:

Ett magasin i generöst stort format fylls av stora upplevelser. En av världens mest framträdande reklamskolor, bjuder in oss till text, fotografi och grafik, som informerar, lär och framförallt vitaliserar oss med hjälp av fakta, reflektion och analys, kryddat av humor och lekfullhet.