Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Sommar, sol och poddar

Finns det något som slår en skön sommarmorgon och en härlig podd som fyller dig med positiv energi? Det tycker inte vi! Här har vi samlat några poddar som passar perfekt till din egentid under semestern.

Skrivet av Adam Horne
Juni 22, 2020

 

Code switch
Djupa och intressanta diskussioner om ras och hur identitet påverkar alla delar av livet, från popkultur till historia, sport och allt däremellan. Speciellt framträdande vid globala #BlackLivesMatters-protester.

Brita och Parisa
Parisa Amiri och Brita Zackari är välkända röster från både radio och tv. Deras podd fokuserar på populärkultur, politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Ett positivt inslag i din dag.

Det har varit ett tufft år för alla men än finns det hopp! Dear Sugars är här för att erbjuda användbara råd för alla slags frågor, oavsett hur djupt, mörkt eller konstigt. Och de ger ett empatiskt och klokt svar som säkert värmer ditt hjärta.

Modern Love

Den här podcasten delar med sig av personers texter om kärlek och relationer som garanterat får dig att skratta, gråta och känna olika typer av känslor när de dyker in i relationer i en digital tid.

The Daily

En podcast från The New York Times som summerar aktuella världshändelser på 20 minuter. Stora ämnen i ett litet format. Bra sätt att hålla sig uppdaterad på det senaste och lyxigt att få njuta av journalistik i toppklass. Passar perfekt som sällskap när du brygger frukostkaffet.

Meet The Creatives

Den här amerikanska podcastens mål är att minska gapet mellan nyexade kreatörer och branschens mest framgångsrika personer.

I den här podden får du träffa chefsdesigners, Creative Directors, fotografer, CEO's och illustratörer från varumärken som Facebook, Google, Snapchat, Twitter, Disney, Nike, Huge och 20th Century Fox. De berättar om hur de hamnade där de är idag och sina bästa karriärtips. Avsnitten är runt 40 minuter långa och lämpar sig därför perfekt för en hängmattesession.

Rabbit Hole

Vad gör internet med oss? Följ Times spaltist Kevin Roose som upptäcker vad som händer när våra liv händer online.

Uppstickarna

Fyll på med energi genom podcastserien Uppstickarna! Den här inspirationspodden där programledarna möter kvinnliga thought leaders driver samtal om karriär och kommunikation. Vem vill inte lyssna på det? Precis.