Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Vikten av PR i ett föränderligt medielandskap

berghsjpg

Det blir allt viktigare för organisationer och företag att vara medvetna om vikten av att satsa på PR (Public Relations). På Berghs erbjuder vi i vår flera kurser som hjälper dig att få större kompetens inom PR och medierelationer, vare sig du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper inom ämnet.

Januari 12, 2016

I ett föränderligt medielandskap arbetar allt fler företag och organisationer med en allt större medvetenhet kring vikten av PR / Public Relations. På Berghs hjälper vi dig som vill få större kompetens inom medierelationer och PR på allt ifrån en grundläggande nivå till anpassat för dig i ledarposition.

Oavsett om du arbetar på en informationsavdelning, kommunikationsavdelning, marknadsavdelning på pr-byrå eller med pr-event ger vi dig verktygen för att lyckas med ditt pr-arbete. Lär dig att ta fram en pr-plan, ett paketera ditt budskap för sociala medier eller att arbeta med digital pr. Utveckla dina insikter kring kanalmix, strategi, syfte och mål med planerade pr-aktiviteter. På Berghs får du en fördjupad insikt om kommunikationens primära funktion – att skapa förtroende och bygga relationer - oavsett om det rör journalister, kunder, politiska beslutsfattare eller potentiella medarbetare.

Nedan kan du botanisera bland vårens utbud av kurser inom PR på Berghs. Du hittar allt ifrån online-kurser till kurser som löper på kvällstid och dagtid i vår. 

Digital PR, online (professional)
Det här är en kurs för dig som vill nå PR-framgång i det digitala landskapet. Du får de tips och verktyg du behöver för att skapa digitalt engagemang och spridning, med fokus på influencer-marketing och sociala medier.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

Kommunikation och PR, kväll (professional)
Det här en en perfekt kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens. Genom inspirationsfyllda föreläsningar, teori och praktik får du nya verktyg med strategisk höjd inom kommunikation och PR.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

Kommunikation och PR, dag (professional)
I den här kursen får du en bred orientering i allt från strategisk analys och planering till projektledning. Du får lära dig plan- och strategiarbete för ett framgångsrikt kommunikationsarbete.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

PR, online (professional)
Vår grundläggande kurs i PR ger dig förståelse för hur man på ett framgångsrikt sätt använder PR för att stärka varumärken. Teori varvas med praktiska övningar och feedback.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

PR, Kväll (start)
Du som söker till den här kursen kanske driver ett eget företag, jobbar i en större organisation eller är nyutexaminerad och vill tillgodogöra dig mer praktisk träning inför arbetslivet. Du behöver inga förkunskaper inom PR och marknads­föring för att gå kursen.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

PR Management, online (professional)
En kurs för dig som har, eller står inför en ledande befattning inom strategisk PR och kommunikation. Du får fördjupade kunskaper kring att planera och arbeta strategiskt med PR-frågor.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!

PR och medierelationer, dag (professional)
Om du söker insikt och verktyg för lyckas bättre med ditt PR-arbete i digitala, sociala och traditionella kanaler är det här rätt kurs för dig.
Läs mer om kursen och anmäl dig här!