Vårens kurser på Berghs

Den här händelsen har passerats.

24 januari 2018

Tid: 18:00 - 20:00
Plats: Sveavägen 34 11193 Norrmalm
Se på karta

Anmälan krävs

Anmäl dig nu

En inspirationskväll för dig som vill läsa en kurs i vår.

24 januari 2018

Den här händelsen har passerats.

Tid: 18:00 - 20:00

Plats: Sveavägen 34 11193 Norrmalm

Se på karta
Anmäl dig nu

Anmälan krävs

Den 24 januari välkomnar Berghs dig som är sugen på att läsa en av alla Berghs kurser under under våren 2018 till oss på Sveavägen i Stockholm. Räkna med trendspaning, nyheter och möjlighet till studierådgivning.

Funderar du på att läsa en av Berghs många kurser i höst? Står du i valet och kvalet och vet inte vad du ska välja? Passar en distanskurs dig och ditt hektiska schema bäst? Eller kanske en kvällskurs, för du värderar det fysiska mötet? Eller varför inte en dagkurs, kanske ditt jobb vill kompetensförstärka? Vill du nosa på ett ämne inom kommunikation du inte gjort så mycket inom tidigare, genom att läsa en kurs inom Berghs Start? Eller läsa en intensivkurs under 1-3 intensiva dagar.

Oavsett vad du är ute efter – handlar det om kommunikation så har vi förmodligen kursen för dig.

Under kvällen presenterar vi årets nyheter i kursutbudet, VD Camilla Wallander bjuder på en färsk en trendspaning i kommunikationsvärlden, träffar blivande kursdeltagare, studierådgivare och har en riktigt inspirerande afton. Inspireras, ställ dina frågor, och påbörja din kompetensutveckling.

Svaren på de vanligaste frågorna om Berghs kurser hittar du här.

Fem tips på hur du väljer rätt kurs för just dig hittar du här.

Vill du plugga heltid på Berghs är du välkommen den 3 februari.

Välkommen! 

Fler event

Infoträff – Berghs Bachlor

26 september

Infoträff – Berghs Bachlor

Är du sugen på en internationell utbildning som ger dig en upplevelse utöver det vanliga? Studenter som går Berghs Bachelor-programmet kombinerar en termin på Berghs i Stockholm med 2-3 år utomlands hos en av våra partnerskolor i London, San Fransisco, Sydney eller Perth.

Läs mer