5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i höst

Har du funderat på att plugga nu i höst, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument till varför du borde vidareutbilda dig på Berghs. 

1) Ökad kunskap

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla! Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktygen!

2) Nya tankar och idéer

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter! Dela med dig av dina nya kunskaper till dina kollegor.

3) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

4) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig.

5) Berghs härliga personal

Förutom Berghs alla fantastiska kursansvariga och gästföreläsare kommer du även att möta Berghs utbildningskoordinatorer och vårt serviceteam. De tar väl hand om dig och ser till att du får ut det mesta möjliga av din tid hos oss.

Hitta din kurs! 

På Berghs har vi kurser både på kvällstid och dagtid på Sveavägen 34 i Stockholm. Vi har även distanskurser. Här är hela listan med Berghs aktuella kursutbud, 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna vi får om att läsa en kurs hos oss.

Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs? Då är vår artikelserie Efter kursen något för dig. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Läs och låt dig inspireras! Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen.

Hoppas att vi ses i höst!

 

Taggar: