5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i vår

Har du funderat på att plugga nu i vår, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument till varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

1) Ökad kunskap

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla! Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktygen!

2) Nya tankar och idéer

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter. Dela med dig av dina nya kunskaper till dina kollegor. Kompetensutveckling är inte bara en investering för dig själv, utan även för företaget.

3) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

4) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig.

5) Berghs härliga personal

Förutom Berghs alla fantastiska kursansvariga och gästföreläsare kommer du även att möta Berghs utbildningskoordinatorer och vårt serviceteam. De tar väl hand om dig och ser till att du får ut det mesta möjliga av din tid hos oss.

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Behöver du grundläggande kunskap i det ämnesområde du vill studera rekommenderar vi dig att ta en titt på våra startkurser. Om du redan har lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig är det Professional du ska hålla koll på. Det finns många olika ämnen att välja mellan.

På Berghs har vi kurser både på kvällstid och dagtid i våra lokaler i Stockholm. Vi har även distanskurser. Här är hela listan med Berghs aktuella kursutbud. Och här är 5 tips för att hitta rätt kurs och de vanligaste frågorna vi får om att läsa en kurs på Berghs.

Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs?

Då är vår artikelserie Efter kursen något för dig. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Läs och låt dig inspireras! Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen.

Event

Under året anordnar vi regelbundet olika event. Här hittar du alla Berghs kommande evenemang. Varmt välkommen att anmäla dig!

Hoppas att vi ses på Berghs!

 

Foto: Pexels

Taggar: