5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i vår

dator och blomma

Har du funderat på att plugga nu i vår, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument till varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

Skrivet av Berghs School of Communication
Februari 20, 2021

1) Fler kurser ges på distans

Berghs har sedan tidigare ett stort utbud av distanskurser, men under coronapandemin erbjuder vi även många av våra kväll- och dagkurser online via livesändning i Zoom. Dessa kurser är markerade med en onlineflagga i kurslistan. Här är listan med kurser som är tillfälligt online. Har du inte pluggat på distans tidigare? Alla deltagare använder sig av mikrofon och webbkamera för att kunna interagera med varandra. Välj en tyst och lugn miljö, ordna en bekväm sittplats och zooma in. Läs mer här eller fråga oss gärna om något känns oklart!

2) Ökad kunskap

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla, inte minst i dessa tider! Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktygen!

3) Nya tankar och idéer

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter. Dela med dig av dina nya kunskaper till dina kollegor. Kompetensutveckling är inte bara en investering för dig själv, utan även för företaget.

4) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

5) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig.

 

Här hittar du Berghs kursutbud!

Vi erbjuder ett stort utbud av kurser inom många ämnesområden och på olika nivåer. Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen – ett bra sätt att få veta mer.

Välj här!

 

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Behöver du grundläggande kunskap i det ämnesområde du vill studera rekommenderar vi dig att ta en titt på våra startkurser. Om du redan har lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig är det Professional du ska hålla koll på.

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret där får du gärna chatta eller kontakta oss på info@berghs.se

När ska jag söka?

Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?

När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare sedan av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att vara reserv innebär alltså inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja.

 

Foto: Pexels

Taggar: