Artiklar

5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i vinter

dator_röd_jacka

Har du funderat på att plugga innan årets slut, men tvekar fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument för varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

November 15, 2022

I början av december erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser.

Varför borde du gå en kurs på Berghs i vinter?

1) Ökad kunskap

Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla, inte minst i dessa tider! Du ökar dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. En kurs på Berghs ger dig verktyg att ta dig dit du vill!

2) Nya tankar och idéer

Hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt och upptäck nya affärsmöjligheter. Dela med dig av dina nya kunskaper till kollegorna. Kompetensutveckling är inte bara en investering i dig själv, utan även för företaget.

3) Större kontaktnät

Lär känna nya intressanta människor och utöka ditt nätverk. Hos oss är det lätt att knyta nya kontakter och få nya vänner. Håll kontakten med dina kurskamrater och lärare på LinkedIn eller Facebook efter avslutad kurs.

4) Berghs härliga personal

Förutom Berghs alla fantastiska kursansvariga och gästföreläsare kommer du även att möta Berghs utbildningskoordinatorer och vårt serviceteam. De tar väl hand om dig och ser till att du får ut det mesta möjliga av din tid hos oss.

5) Energiboost

När du får ny kunskap, nya insikter och chans att dela idéer och visioner med branschkollegor och andra intressanta personer får du ny energi – som dessutom ofta smittar av sig. Ett bra sätt att ladda inför det nya året!

Här är hela listan med vinterns intensivkurser!

Osäker på vilken kurs du ska välja?

  • Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna vi får om att läsa en kurs på Berghs.
  • Hittar du inte svaret på din fråga där får du gärna chatta med oss!
  • Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen – ett bra sätt att få veta mer.

När ska jag söka?

Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?

När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja.