Den här artikeln är inaktuell eller har något år på nacken.      Här är Berghs aktuella kursutbud!

Vinterns intensivkurser på Berghs

Den 5-7 december erbjuder vi elva av våra populära intensivkurser. Här får du kunskaper, insikter och verktyg för att du ska kunna starta det nya året på bästa sätt. Sök idag - i morgon kan det vara för sent. Flera kurser har redan hunnit bli fullbokade.

Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Kanske bor du inte i Stockholm eller så passar det helt enkelt bättre att förlägga två eller tre heldagar i rad, där du under intensiva timmar och fullt fokuserat tillgodogör dig nya insikter, kunskaper och vidgar ditt nätverk.

INTENSIVKURSER I DECEMBER 2018

Adress: Sveavägen 34, Stockholm

Social Video
För dig som snabbt vill komma igång och få inblick i hela arbetsflödet från idé, manus, storyboard, ljus, filmning, ljudupptagning, post-production och publicering/distribution av din film.
Kursansvarig: Anders J Larsson
Datum: Onsdag 5/12, torsdag 6/12 och fredag 7/12 kl 09:00-17:00

Leda kreativa möten
Du som brukar leda möten eller hålla i workshops vet att inget möte är det andra likt. Du vet också att de tillfällen då det klickar känns magiska! Den här kursen lär dig allt om hur du engagerar mötesdeltagarna och plockar fram deras mest kreativa sidor!
Kursansvarig: Karin Hedén
Datum: Onsdag 5/12 och torsdag 6/12 kl 09:00-16:00

Motion Graphics
Kursen riktar sig till dig som idag antingen jobbar med grafisk design eller kommunikation för digitala kanaler och vill lära dig att producera animation och Motion Graphics.
Kursansvarig: Martin Löfqvist
Datum: Onsdag 5/12, torsdag 6/12 och fredag 7/12 kl 09:00-17:00.
RESERVLISTA

Leda innovationsprocesser
Att leda innovationsprocesser är att vara med och skapa framtiden. Vi befinner oss mitt i en digital transformation där innovation spelar en större roll än någonsin. Innovationer ska skapa jobb, tjänster, produkter och ta oss säkra in i framtiden. Det skapar ett nytt behov av processledare inom innovation.
Kursansvarig: Fredrik Heghammar
Datum: Onsdag 5/12 och torsdag 6/12 kl 09:00-17:00

Strategisk hållbarhetskommunikation
Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.
Kursansvarig: Erik Elvingsson Hedén
Datum: Onsdag 5/12, torsdag 6/12 och fredag 7/12 kl 09:00-16:00

Effektiv marknadskommunikation
Kursen vänder sig till dig som har kommit över nybörjarstadiet inom marknads­kommunikation. Du känner att du vill och kan ge mer till organisationen, men saknar de teoretiska och praktiska verktygen för att ta detta steg.
Kursansvarig: Ulf Lesley
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka nästa kursstart.
Datum: Onsdag 26/6, torsdag 27/6 och fredag 28/6 kl 09:00-16:00

Att skriva för att övertyga
I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. I denna intensivkurs får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.
Kursansvarig: Mikael Rosén
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka nästa kursstart.
Datum: Onsdag 26/6, torsdag 27/6 och fredag 28/6 kl 09:00-16:00

Bygga varumärke i sociala medier
Att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. Lär dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.
Kursansvariga: Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka till nästa kursstart.
Datum:Onsdag 6/2, torsdag 7/2 och fredag 8/2 kl 09.00-16.00

Digital spridnings- och kanalstrategi
För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på hela din digitala kommunikation: från webb, nyhetsbrev, sociala medier till VR och poddar.
Kursansvarig: Cecilia Wirseen
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka till nästa kursstart.
Datum: Tisdag 19/3, onsdag 20/3 och torsdag 21/3 kl 09:00-16:00

UX Writing
En ny yrkestitel är född, UX Writer. I team med designers, utvecklare och skribenter kan vi tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen. UX Writing är en kurs för dig som vill få innehåll på webbplatser att prestera optimalt.
Kursansvariga: Caroline Birgersson och Moa Blomkvist
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka till nästa kursstart.
Datum: Onsdag 20/3, torsdag 21/3 och fredag 22/3 kl 09:00-16:00

Projektledning
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!
Kursansvarig: Mie Nygren
Kursen i december är FULLBOKAD! Det går nu att istället söka nästa kursstart.
Datum: Onsdag 26/6, torsdag 27/6 och fredag 28/6 kl 09:00-16:00

Våra intensivkurser är väldigt populära och vill du vara helt säker på att få en plats är det mycket klokt att vara ute i god tid. Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?
När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja. Om reservlistan blir för lång öppnar vi istället upp nästa kursstart.

Missa inte våra hotellerbjudanden för kursdeltagare och varför inte passa på att ta en mysig Stockholmsweekend och fixa julshoppingen?

Här hittar du hela Berghs aktuella kursutbud och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.

Hoppas att vi får se dig på Berghs framöver!

Vill du hellre läsa en kurs i vår? Här är hela listan med distanskurser, dagkurser och kvällskurser våren 2019.