Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Vinterns intensivkurser

Fasad

Berghs intensivkurser är den perfekta lösningen för dig som vill lära dig mer under 1-3 intensiva dagar. Det går snabbt – och du tar dig långt framåt. Den 29 november till 1 december erbjuder vi 11 av våra populära intensivkurser. Välj exempelvis mellan Kommunikations­chefens viktigaste verktyg, Facilitering och Social Video. Du får kunskaper, insikter och verktyg för att du ska kunna starta 2024 på bästa tänkbara sätt.

Intensivkurser vintern 2023

Kursstart: Onsdag 29/11 kl 09.00
Plats: Bobergsgatan 48 i Stockholm

  • Mingelsugen? Efter den första kursdagen anordnar vi en gemensam AW i Berghs café. Mingla med dina kurskamrater, deltagare från de andra intensivkurserna och våra kursansvariga.
  • Frågor? Titta i vår FAQ eller chatta gärna med oss!

Facilitering
Denna kurs ger dig värdefull kunskap om du skapar och leder engagerande samtal, smarta möten och driver kreativa processer i det digitala, fysiska och hybrida rummet..
KursansvarigCharlotta Rydholm
Kursstart: 29/11 
Lästips! Intervju med en deltagare.

Social Video
Rörlig media är idag en självklarhet i din kommunikation. Och utvecklingen går allt snabbare. Med den här kursen i ryggen får du ett försprång och lär dig hur du kan jobba med film i sociala medier.
Kursansvarig: Anders J Larsson
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare.

Kommunikations­chefens viktigaste verktyg
Oavsett om du vill putsa upp dina befintliga kunskaper eller lägga en ny kunskapsgrund kommer du att lämna den här kursen med nya tankar och möjligheter. Här får du handfasta tips och de viktigaste verktygen som behövs när man arbetar som ledare inom kommunikation.
Kursansvarig: Andris Zvejnieks
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare

Att skriva för att övertyga
I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. I denna intensivkurs får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.
Kursansvarig: Mikael Rosén
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare

Digital spridnings- och kanalstrategi
För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation: Från Google Ads och sociala medier till poddar och bloggar.
Kursansvarig: David Larsson
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare 

Strategisk hållbarhets­kommunikation
Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.
Kursansvarig: Erik Elvingsson Hedén
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare 

Produktions­ledning
Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.
Kursansvarig: Malin Ingevall
Kursstart: 29/11
Lästips! Intervju med en deltagare 

SEO och SEM
Idag kan vardagens alla frågor besvaras med en enkel googling. Från restaurangtips till väderprognoser. Och snabbt ska det gå, så vi klickar helst på det som presenteras först. Men vad avgör egentligen om man syns på en sökning? På den här kursen lär du dig hur du skapar innehåll, kampanjstrukturer och annonser som ger resultat på Google.
Kursansvariga: Sabine Ljunggren och Christian Sturk
Kursstart: 29/11

Projektledning
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!
Kursansvarig: Mie Nygren
Kursstart: 29/11
Tips! Denna kurs finns även i ett annat format. Läs mer här!

Bygga varumärke i sociala medier
Att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. Lär dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.
Kursansvariga: Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt
Kursstart: 29/11 

UX Writing
Som UX Writer designar du med ord i digitala tjänster och är specialist på att skapa innehåll som utgår från användarna. Här står tydlighet och funktion i fokus för att guida rätt. Vill du utvecklas inom användarcentrerad copy och få metoder och verktyg att ta med in i din yrkesvardag så är det här en kurs för dig.
Kursansvariga: Lena Stenberg
Kursstart: 29/11

Vad innebär det att hamna på en reservlista?

  • När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning.
  • Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja. Så ge inte upp!
  • Om reservlistan blir alltför lång öppnar vi istället upp nästa kursstart.

Behöver du boka hotell?
Läs om hotellerbjudanden för kursdeltagare. Vi rekommenderar dig att alltid välja ett hotell/resa med avboknings- eller ombokningsmöjlighet.

Här hittar du alla våra intensivkurser , hela Berghs kursutbud och svaren på de vanligaste frågorna