Den här artikeln är inaktuell (eller har något år på nacken).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Vinterns intensivkurser

Den 4–6 december erbjuder vi tio av våra populära intensivkurser. Här får du kunskaper, insikter och verktyg för att du ska kunna starta det nya året på bästa sätt. Sök idag – i morgon kan det vara för sent.

Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Kanske bor du inte i Stockholm eller så passar det helt enkelt bättre att förlägga två eller tre heldagar i rad, där du under intensiva timmar och fullt fokuserat tillgodogör dig nya insikter, kunskaper och vidgar ditt nätverk.

INTENSIVKURSER I DECEMBER 2019

Adress: Sveavägen 34, Stockholm

Effektiv marknadskommunikation
Kursen vänder sig till dig som har kommit över nybörjarstadiet inom marknads­kommunikation. Du känner att du vill och kan ge mer till organisationen, men saknar de teoretiska och praktiska verktygen för att ta detta steg.
Kursansvarig: Ulf Lesley
Datum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med Ulf som är kursansvarig.

Facilitering
Om du vill lära dig mer om hur du kan leda en grupp för att nå högre projektresultat och om du vill bli bättre på att skapa och leda samtal och möten – då är denna kurs för dig.
KursansvarigCharlotta Rydholm
Datum: Onsdag 4/12 torsdag 5/12 och fredag 6/12, kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med en kursdeltagare.
FÅ PLATSER KVAR

Att skriva för att övertyga
I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. I denna intensivkurs får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.
Kursansvarig: Mikael Rosén
Datum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-16:00
Lästips: Här har vi pratat med några av deltagarna som tidigare gått kursen.
FÅ PLATSER KVAR

Social Video
För dig som snabbt vill komma igång och få inblick i hela arbetsflödet från idé, manus, storyboard, ljus, filmning, ljudupptagning, post-production och publicering/distribution av din film.
Kursansvarig: Anders J Larsson
Datum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-17:00
Lästips: En intervju med Anders som är kursansvarig.
FÅ PLATSER KVAR

Produktionsledning
Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig eller arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.
KursansvarigMalin Ingevall
Datum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med en kursdeltagare.

Leda kreativa möten
Du som brukar leda möten eller hålla i workshops vet att inget möte är det andra likt. Du vet också att de tillfällen då det klickar känns magiska! Den här kursen lär dig allt om hur du engagerar mötesdeltagarna och plockar fram deras mest kreativa sidor!
Kursansvarig: Frida Gatu
Datum: Onsdag 4/12 och torsdag 5/12 kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med en kursdeltagare.
FÅ PLATSER KVAR

UX Writing
En ny yrkestitel är född, UX Writer. I team med designers, utvecklare och skribenter kan vi tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen. UX Writing är en kurs för dig som vill få innehåll på webbplatser att prestera optimalt.
Kursansvariga: Caroline Birgersson och Moa Blomkvist
Kursdatum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med de kursansvariga.
RESERVLISTA*

Strategisk hållbarhetskommunikation
Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.
Kursansvarig: Erik Elvingsson Hedén
Datum: Onsdag 4/12, torsdag 5/12 och fredag 6/12 kl 09:00-16:00
Lästips: En intervju med Erik som är kursansvarig.
FÅ PLATSER KVAR

Bygga varumärke i sociala medier
Att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. Lär dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.
Kursansvariga: Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt
Lästips: En intervju med en av alla som gått kursen.
Decemberkursen är FULLBOKAD (och vi tar nu inte emot fler reserver).
NÄSTA kursstart går nu att söka!
Kursdatum: Onsdag 5/2, torsdag 6/2 och fredag 7/2 kl 09.00-16.00

Projektledning
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!
Kursansvarig: Mie Nygren
Lästips: En intervju med en kursdeltagare.
Decemberkursen är FULLBOKAD (och vi tar nu inte emot fler reserver).
EXTRAINSATT KURSSTART I JANUARI
Kursdatum: Onsdag 29/1, torsdag 30/1 och fredag 31/1 kl 09:00-16:00
FÅ PLATSER KVAR

När ska jag söka?
Sista ansökningsdag står på kurssidan. Våra intensivkurser är väldigt populära och vill du vara helt säker på att få en plats är det mycket klokt att vara ute i god tid. Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

* Vad innebär det att hamna på en reservlista?
När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja. Om reservlistan blir för lång öppnar vi istället upp nästa kursstart.

Missa inte våra hotellerbjudanden för kursdeltagare och varför inte passa på att ta en mysig Stockholmsweekend och fixa julshoppingen?

Här hittar du hela Berghs aktuella kursutbud och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.

Hoppas att vi får se dig på Berghs framöver!

Taggar: