Artiklar

5 kurser för dig som vill bli bättre på UX

Är du nyfiken på UX? Vill du lära dig mer om användarupplevelser och hur det arbetet kan hjälpa dig att effektivisera vägen mot affärsmålen? Vi har listat 5 kurser som ger dig verktygen att hitta lösningarna inom UX-världens utmaningar.

Januari 2, 2024

Digital Design/UX

Lär dig digital design och UX på 12 veckor! Med användaren i fokus gör du en djupdykning i den digitala världen. Vi går igenom många metoder för research, design och test av digitala produkter och tjänster.

UI Basics with Figma
Learn how to design with Figma and build your very first app project. This course teaches you the basics of this exciting software through video-recorded classes and practical assignments. You’ll build your first app, step by step, and you’ll learn the software as you go.

UX Product Development

Vi lär dig det du behöver veta om UX-världens utmaningar – och ger dig verktygen att hitta lösningarna. Denna distanskurs går igenom de tre delarna inom User Experience: Discover, Create och Validate. Inom varje fas kommer vi att titta på olika metoder och verktyg för att nå fram till insikter, design och hur du kan validera att du är på rätt väg mot en bra digital produkt.

UX Writing
Som UX Writer designar du med ord i digitala tjänster och är specialist på att skapa innehåll som utgår från användarna. Här står tydlighet och funktion i fokus för att guida rätt. Vill du utvecklas inom användarcentrerad copy och få metoder och verktyg att ta med in i din yrkesvardag så är det här en kurs för dig.

Gräns­snitts­design/UX

Med kunskap om UX och intuitiva gränssnitt öppnar du upp ditt arbete som grafisk designer för helt nya och spännande uppdrag. Här lär du dig gränssnitts­design för både webb och smarta telefoner med användaren i fokus.