5 kurser för dig som vill bli bättre på UX

Är du nyfiken på UX? Vill du lära dig mer om användarupplevelser och hur det arbetet kan hjälpa dig att effektivisera vägen mot affärsmålen? Vi har listat 5 kurser som ger dig verktygen att hitta lösningarna inom UX-världens utmaningar.

Skrivet av Berghs School of Communication
Oktober 18, 2021

UX Product Development

Du som har rört dig i den digitala världen, kanske som projektledare eller digital designer, men nu är nyfiken på att arbeta med User Experience och Product Development har här chansen att kliva in i en spännande värld! Vi lär dig det du behöver veta om UX-världens utmaningar – och ger dig verktygen att hitta lösningarna.

Gräns­snitts­design/UX

Har du några års erfarenhet av grafisk design och är bekväm i verktyg som Photoshop och Illustrator så är detta en kurs för dig. Här får du bygga på din befintliga kunskap och lära dig mer om hur man designar intuitiva gränssnitt för både mobiltelefoner och webb.

UX Writing

Som UX Writer designar du med ord i digitala tjänster och är specialist på att skapa innehåll som utgår från användarna. Här står tydlighet och funktion i fokus för att guida rätt. Vill du utvecklas inom användarcentrerad copy och få metoder och verktyg att ta med in i din yrkesvardag så är det här en kurs för dig.

Byt karriär på 12 veckor med Berghs Upgrade

Det här formatet passar dig som är yrkesverksam och vill addera ny kunskap till din befintliga erfarenhet. Du får både praktisk och teoretisk kunskap inom valt område.

Till Berghs Upgrade

Berghs Upgrade – Digital Design/UX

Hur ett gränssnitt upplevs är lika viktigt som hur det ser ut, såväl som att användaren förstår det, så att syftet med sajten eller appen uppfylls. Denna utbildning handlar om allt från att analysera slutanvändare, planering och test av användarflöden till interaktions­design och färdig perfekt produkt.

UI/UX Basics
Den här On-Demand-kursen är perfekt för dig som vill komma in i UI/UX-området. Ett bra första steg på vägen till vidare studier. Plugga helt i din egen takt.

Nyfiken på hela Berghs kursutbud? Det hittar du här!

Taggar: