5 kurser för dig som vill bli bättre på UX

Är du nyfiken på UX? Vill du lära dig mer om användarupplevelser och hur det arbetet kan hjälpa dig att effektivisera vägen mot affärsmålen? Vi har listat 5 kurser som ger dig verktygen att hitta lösningarna inom UX-världens utmaningar.

UX Product Development

Den här kursen passar perfekt för dig som har jobbat i det digitala landskapet ett tag men är nyfiken på User Experience och Product Development, och hur det kan användas för att skapa digitala produkter. I den här kursen får du med dig verktygen för att hitta lösningar i UX-världens utmaningar. Under kursens gång går du igenom tre delar inom user experience, discover, create, och validate.

Gräns­snitts­design/UX

Har du några års erfarenhet av grafisk design och är bekväm i verktyg som Photoshop och Illustrator så är detta en kurs för dig. Här får du bygga på din befintliga kunskap och lära dig mer om hur man designar intuitiva gränssnitt för både mobiltelefoner och webb.

UX Writing

UX Writing är en kurs för dig som vill få innehåll på webbplatser att prestera optimalt. Den här kursen hjälper dig öka medvetandet kring det digitala användarbeteendet. Här får du djupdyka i hur det skrivna innehållet uppfattas av användaren och ger dig en spetskompetens inom User Experience (UX), Search Engine Optimization (SEO), microcopy och konvertering.

Berghs Upgrade – Digital Design

Hur ett gränssnitt upplevs är lika viktigt som hur det ser ut, såväl som att användaren förstår det, så att syftet med sajten eller appen uppfylls. Denna utbildning handlar om allt från att analysera slutanvändare, planering och test av användarflöden till interaktions­design och färdig perfekt produkt.

Berghs Upgrade – Digital Copywriting

Är du verksam som copywriter, kommunikatör eller bara en stjärna på att uttrycka dig i text? Den här kursen riktar sig till dig. Under utbildningen lär du dig bland annat metoder för att arbeta med storytelling, content marketing, inbound marketing, UX-writing och sökmotoroptimering. Du får med dig rätt verktyg för att lyckas som copywriter i olika digitala projekt.

Nyfiken på hela Berghs kursutbud? Det hittar du här!

Taggar: