Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs mest efterfrågade lösningar i december

I vår bransch möter vi ständigt företag med olika behov och utmaningar. På Berghs handlar det ofta om ett skräddarsytt utbildningsbehov. Vår nyckelperson i detta är Cecilia Sjödin, Project Director på Berghs Solutions. Varje månad träffar hon företag som vill vidareutveckla sin personal och hjälper dem lösa sina utmaningar med en anpassad lösning. I den här artikelserien delar hon med sig av vilka insikter som trendar varje månad.

Skrivet av Adam Horne
December 23, 2020

Kan vi se en trend i inkommande förfrågningar den senaste månaden?

– Storytelling är helt klart decembers vinnare. Fler inser styrkan och effekten av en hållbar historia, framför allt i den externa kommunikationen i olika kanaler.


Vilka typ av företag/organisationer?
– Stora internationella organisationers kommunikationsavdelningar med kontor i Sverige.

Hur ser utmaningarna ut för företagen?
– Att nå ut ur ett djupare och mer personligt perspektiv för att långsiktigt stärka varumärket och tjänster eller erbjudanden till både befintliga men även presumtiva målgrupper.

Lösningar och tips från Berghs Solutions?
– Beroende på hur utgångsläget ser ut så skulle jag säga allt ifrån en längre modulindelad utbildningsinsats med mellanliggande uppgifter kopplat till individuell feedback, till en kortare inspirerande kunskapsinjektion.

Behöver din organisation hjälp med kommunikation?

Som uppdragsgivare i ett examensprojekt får du ett 6 veckor långt samarbete med ett av våra studentteam. När projektet är klart har du en integrerad lösning med allt från analyser till kreativa koncept, tidplan och budget.

Boosta ditt varumärke