Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Morning Routine: Digital Producer

Vill du bli säkrare i de digitala leveranserna? Så blir du en Digital Producer på 12 veckor! I den här föreläsningen ser vi Fredrik Heghammar, som delar med sig av hur du som produktionsledare kan känna dig säkrare i de digitala leveranserna.

Dagens kommunikation har mer eller mindre blivit helt digital och som produktions- eller projektledare måste man både kunna beställa en mobilapplikation som man håller koll på CMYK-färger och att filmteamet kommer iväg till Sydafrika med rätt utrustning.

Du skall kunna ansvara för att ni får med det digitala i alla produktioner, skapa rätt förutsättningar för teamet, rätt format för rätt plattform och hjälper till att ta strategiska beslut vid webbproduktioner, filminspelningar och onlineannonsering.

Under den här föreläsningen pratar vi om hur du som produktions- eller projektledare kan lär du dig att arbeta mer integrerat och plattformsoberoende i en ständigt föränderlig värld där det digitala står i fokus.

På scenen ser vi  Fredrik Heghammar, som delar med sig av hur du som produktionsledare kan känna dig säkrare i de digitala leveranserna.

Fredrik är programansvarig för Berghs Upgrade – Digital Producer och processledningskonsult med bakgrund från bla Google Creative Lab och Another Tomorrow.