Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Digifredag 27

Digifredag är äntligen här, som vi har längtat! Facebook, Spotify, Delicato och Ikea. Vad kan vi möjligtvis ha hittat för spaningar kring dem? Fortsätt läsa om du är nyfiken!

Skrivet av David Lindh
Oktober 19, 2018

Facebook lanserar 3D-foton!

Har du märkt någon skillnad på bilderna i Facebook-flödet de senaste dagarna? Kan det vara lanseringen av 3D-foton av Facebook? Mycket möjligt. Här kan du se hur du går tillväga för att hoppa på tåget!

Spotify lanserades för 10 år sedan

Häng med på en nostalgitripp och ta en kik på vad som hänt sen 2008! Stark throwback till när man jagade den vännen i gänget som delade ut beta-verisoner för att äntligen få ta del av musik digitalt, kostnadsfritt.

Ikeas lösning för att visa hur viktiga de är i sina kunders vardag

I en ny kampanj framtagen av en indisk byrå har Ikea valt att lyfta hur viktiga deras möbler är i deras kunders vardag — i Indien. Efter att ha sett ett behov av en känslomässig koppling till deras produkter gav Ikea produkterna en egen röst och personlighet.

Trött på den vanliga julkalendern? Nu lanserar Delicato en juldröm!

Vi bevittnade Delicato’s virala succé ”Delicatoasken”, och nu får vi äntligen en Delicato julkalender! En julkalender fylld av miniversioner av deras populäraste bakverk och med en 25:e ruta. Ja, tack.