Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Lycka är att få nörda ner sig i sociala medier under tre dagar

SocialMedia

Sofia Klasson bor och jobbar i Östersund på byrån Trampolin PR. För några somrar sedan kom hon till Stockholm för att delta i Berghs intensivkurs ”Bygga varumärke i sociala medier" som löper över tre heldagar.

Hej Sofia! Varför sökte du dig till Berghs intensivkurs ”Bygga varumärke i sociala medier?

Eftersom jag bor i Östersund var det ett bra upplägg att kunna åka till Stockholm i tre dagar och bara koncentrera mig på detta för att sedan komma hem med massor av kunskap och nya idéer. Jag ville få mer erfarenhet kring vilka möjligheter som finns med sociala medier för att kunna ge mina kunder så bra idéer som möjligt. Dessutom är det oerhört givande att få träffa likasinnade som jobbar med liknande arbetsuppgifter.

Vad tog du med dig från kursen?

Nya kunskaper om sociala medier. Jag ser till exempel den röda tråden bättre och vet hur man kan arbeta med personas på ett bra sätt. Dessutom lärde man känna de andra kursdeltagarna snabbt eftersom det var så intensivt, så jag har på köpet även fått ett större kontaktnät inom branschen.

Har du fått användning av dina nya kunskaper?

Ja verkligen! Jag använder mig nästan dagligen av små knep och idéer som jag fick under kursen och har även kunnat sprida vidare ny kunskap till mina kollegor. Jag är dessutom mer medveten om kampanjer runt omkring mig nu och hur de är utformade. Så jag fortsätter att lära och ta till mig.

Vem tycker du att kursen och formatet passar för?

Alla som jobbar med digital kommunikation, både inom privat och offentlig sektor. Det passar både den som har en och samma arbetsgivare, eller som arbetar med flera olika kunder som jag gör. Att få nörda ner sig i sociala medier under tre hela dagar är fantastiskt roligt!

Bygga varumärke i sociala medier är en av Berghs intensivkurser - där du läser intensivt under ett antal samlade dagar. Vill du veta mer om kursen? Välkommen att läsa mer och anmäla dig här!