UF – Tips från Berghs

På Berghs lär vi ut allt inom kommunikation, alltifrån strategi och PR till design. Därför har vi på den här sidan samlat tips, videos och länkar till innehåll som kan hjälpa er att göra bättre kommunikation för ert UF-företag!

Kommunikation för UF företag

Hur gör man för att sticka ut i bruset och vad är skillnaden på att informera och kommunicera? Under lärarkickoffen 2019 svarade Berghs på just dessa frågor och gick igenom en enkel modell för att komma igång med sin kommunikation.

Berghs intro - Digital Marknads­föring

Berghs Intro är en distanskurs hos oss som riktar sig mot den som vill lära sig grunderna inom kommunikation. Där får du flera föreläsningar inom ämnen som copywriting, strategi, visuell kommunikation mm. En av dessa föreläsningar kretsar kring Digital marknads­föring, ett otroligt kraftigt verktyg som kan hjälpa er att kommunicera er tjänst och produkt. Här bjuder vi på den föreläsningen, uppdelad i tre filmer.

Berghs Update – Creative Innovation

Berghs Update är Berghs prenumerationstjänst som håller dig uppdaterad om allt som händer inom kommunikationsvärlden. Just det här avsnittet handlar om Creative Innovation, vilket passar perfekt för dig som jobbar med affärsidéen till ert UF företag. Här lär du dig värdet av idéer med ett kundsyfte i grunden och ger dig inspiration från företag som Nike och Apple.