Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Här ser du tillbaka på vår jubileumsvecka!

Berghs75_confetti

Nu är konfettin bortstädad efter en hel veckas 75-årsfirande. Ni som missade ett eller flera evenemang får här chansen att läsa om och se några av föreläsningarna i efterhand!

Past - från contest to content

Här kan du läsa en artikel från det första frukostseminariet som hade rubriken ”Past – från contest to content, där 60 års reklam sammanfattades på 60 minuter. De erfarna reklamarna Bo Bergström och Björn Ericstam bjuder på analys och en kavalkad av reklamfilmer som påverkat tidsandan.

Psst! Hela föredraget finns även filmat här!

 

Frukosteminarium om framtiden

Ta även del av torsdagens frukostseminarium som handlar om framtiden. Vad händer med oss i en tid av förändring och hur kommer framtiden att se ut? Före detta Berghs-studenten Per Frykebrant berättar om sina lärdomar från att arbeta med Hillary Clintons presidentkampanj.

Vi får också möta Louise Grandinson från UNLTD Family som talar om hur de gör för att ha innovation som en konstant del av byråns DNA. Dessutom berättar Kim Fal Kok om start-upen Truecaller. Till sist får vi möta Sara Edström och Sofia Ekelund, före detta Berghsare som startade Framtidsarkivet.se där de bjuder in till att spekulera och fantisera fritt om vad vi kommer att se mer, respektive mindre av i framtiden. 

Här ser du hela seminariet om framtiden