Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Här är höstens kvällskurser inom Berghs Professional!

autumn17

Sökdags till höstens kvällskurser inom Berghs Professional. Kurserna startar den 20 september på Sveavägen 34 i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Skrivet av Berghs School of Communication
Juni 29, 2017

Under en kväll i veckan i tio veckor har du möjlighet att bredda, fördjupa, snabbspola och bli expert på ämnen som grafisk design, projektledning, marknads­kommunikation, webbanalys, digital management, digital innehållsstrategi, kommunikation och PR, copywriting eller Art direction.

Tioveckorskurserna inom Berghs Professional (vi har också Startkurser!) startar den 20 september så varför inte passa på att ansöka redan idag för att försäkra dig om att få en av de åtråvärda platserna?

Här presenterar vi en lista på kvällskurserna inom Berghs Professional hösten 2017:

Webbanalys och konvertering
Det bästa med webbanalys är att det finns verktyg som gör att du kan mäta i princip allt och det du inte kan mäta kan du undersöka med hjälp av andra verktyg. Med insikterna från analysen kan du sen förbättra kundupplevelsen, öka försäljningen och till och med ändra visionen för ditt företag. Nyfiken på hur det går till? Missa då inte den här kursen!

Grafisk Design 
Du som är vass på grafisk design och vill ta dina kunskaper vidare för att kunna börja skapa visuell kommunikation får med dig många konkreta verktyg från denna kurs. Här lär du dig hur du använder dina grafiska uttryck för att bäst kommunicera budskapet till rätt målgrupp.

Digital innehållsstrategi
Att fylla sin digitala plattform med innehåll är ett roligt jobb – och med ett ordentligt ramverk ser man dessutom till att det blir effektivt! Här lär du dig bland annat om digitala beteenden, mätverktyg och hur du kan använda SEO för att nå ut! Här delar våra två kursansvariga med sig av sina insikter kring varför ingen kommer undan analys, SEO och konvertering idag.

Projektledning
Med lite förkunskaper inom projektledning av kommunikationsinsatser  tar du dig vidare till nästa steg efter att ha mellanlandat på den här kursen. Här lär du dig mer om de olika stegen i ett projekt och får chans att jobba med ett case hela vägen från brief till genomförande.

Marknads­kommunikation
En spännande och utvecklande kurs för dig som redan har arbetat med kommunikation på något sätt och nu vill skaffa dig ännu mer kunskap inom marknads­kommunikation. Här ligger fokus på att ge dig grunderna inom ett lyckat kommunikationsarbete med verktygen strategi, koncept, PR och content. Här delar Calle Peyron, kursansvarig, med sig av sina bästa tips för att uppnå lyckad marknads­kommunikation.

Art Direction
Här tar du dina kunskaper inom art direction och grafisk formgivning vidare. Fördjupa dig inom strategi, koncept och visuellt genomförande. Med den här kursen på ditt CV är du väl förberedd för att fortsätta din karriär som Art director.

Copywriting
Du som har koll på grunderna inom copywriting vet att det är en sak att skriva för att informera – och en helt annan att skriva för att kommunicera. Här lär du dig ännu mer om hur du hittar rätt tilltal till rätt målgrupp och ser till att orden verkligen når fram. Här kan du dessutom läsa en spännande intervju med kursansvarig Kleinwichs Magnusson. 

Kommunikation och PR
Det här är en kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom kommunikation och PR. Här får du både teoretisk och praktisk kunskap med fokus på ett uppdaterat och smart PR-arbete.

Digital Management
Det här är en kurs för dig som redan har arbetat med företagets digitala närvaro eller står inför att göra det och nu vill fördjupa dina kunskaper. Här får du med dig konkreta verktyg kring hur du ännu mer effektivt kan ta kommunikationen från strategi till aktivering. Bakom rodret står bland annat experten Björn Elmberg, som här berättar om vikten av att arbeta holistiskt och fokuserat med digital kommunikation.

Osäker på vilken kurs du ska välja? Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs. Hoppas att vi ses på Berghs i höst!