Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Ny kompetens på tre dagar – Berghs Fast Forward

ff

Varför välja att läsa en intensivkurs under några få dagar? Anledningarna kan vara många. Mycket kunskap på kort tid, Berghs på ditt CV eller kanske att du bor i en annan stad. Här berättar vår utbildningskoordinator Anette mer om Fast Forward och delar med sig av några tips.

Skrivet av Berghs School of Communication
November 17, 2015

Fast Forward är Berghs kortaste, men också mest intensiva kursformat. Efter bara 2-3 fullspäckade dagar har du fått med dig en hel kurs och massor av nya kunskaper.

Att kurserna går snabbt innebär inte att vi har tummat på varken kvalitet eller innehåll. Nejdå, hemligheten ligger i att det är ett högt tempo under en koncentrerad tid, vilket gör att du får en ordentlig kunskapsboost.

Vi passade på att ställa några frågor till Anette Hamel, utbildningskoordinator på Berghs.

Hallå Anette! Berätta, vad är egentligen Fast Forward?
– Fast Forward är våra populära intensivkurser som anordnas två gånger per år, i december och juni. Det finns ett flertal kurser att välja bland. Nästa gång det är dags är den 9-11 december, då några mycket roliga och intensiva dagar väntar här på Berghs.

Vilka är dina bästa minnen från Fast Forward?
– Jag älskar den sköna stämning som infinner sig i huset när så många förväntansfulla personer är samlade här på samma gång. Det är väldigt roliga och intensiva dagar även för mig och mina kollegor. Den första kursdagen anordnar vi en After Work. Det är ett utmärkt tillfälle att mingla med kurskamrater, deltagare från andra Fast Forward-kurser och våra föreläsare. Tips: Ta med dig visitkort!

Har du något tips till deltagare som inte bor i Stockholm?
– Här har vi samlat hotellerbjudanden på centrala hotell i Stockholm. Hittar du inget som passar där så föreslår jag att du besöker Hotels.com eller Booking.com

Se alla Fast Forward-kurser här.