Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Nytt från Berghs Bachelor: stanna och arbeta i USA efter dina studier!

Berghs_Bachelor

Glada nyheter från Berghs partnerskola Academy of Arts University i San Francisco. Nu får internationella studenter som tagit examen möjlighet att stanna och arbeta i USA i upp till tre år efter avslutade studier!

I år får Academy of Art University, som är en av Berghs Bachelors partnerskolor sedan mer än tio år, en så kallad STEM-status på sina examen. STEM, som står för Science, Technology, Engeneering och Mathematics, är en särskilt ärofylld status inom amerikanska studiesystemet, där studenter från andra länder som tar en degree får möjlighet att stanna och arbeta, antingen via praktik, internship eller inom det område de studerat, i upp till tre år.
Det är fantastiska nyheter för våra Bachelorstudenter som just nu läser, och i framtiden väljer att läsa, på Academy of Arts University i San Francisco!
Tillägget kallas "OPT-exstension" och står för Optional Professional Training Visa Extension. Här kan du läsa mer om det.

 

Välkommen på online-träff!

 

Är du intresserad av att läsa på Berghs Bachelor, som startar varje vår och höst på Berghs och innebär en termin i Sverige och resten av studietiden i Australien eller USA vid en partnerskola? Missa då inte vår informationsträff via Google Hangout den 9 november. Sista ansökningsdag till Berghs Bachelor för vårterminen 2017 är den 14 november.