FAQ Berghs Connect

1. Vad är Berghs Connect?

Berghs Connect är vårt alumninätverk för personer som gått på något av Berghs heltidsprogram under åren. Genom en online plattform är alla som registrerat sig sökbara för varandra, och det finns möjlighet för dialog och rådfrågning. Berghs kommer säkerställa att intressanta jobbmöjligheter läggs ut både från oss och andra företag vi är i kontakt med. Några gånger om året kommer även inbjudningar till event eller utbildningstillfälle.

2. Vem kan registrera sig? (Vilka räknas som studenter och alumner?)

Alla som är nuvarande studenter eller alumnistudenter på något av Berghs heltidsprogram ( Upgrade 12 veckor heltid, en-termin program, 1-åriga, 2-åriga program och bachelorutbildningar) är välkomna att registrera sig. Vi har ingen gräns för hur länge sedan du gick ut en utbildning.

3. Finns det något alumniverksamhet för kursdeltagare?

För att hålla kontakt med Berghs och se nyheter finns vårt nyhetsbrev att registrera sig till (länk). Vi bjuder in till morgonföreläsningar BMR utan kostnad ett 20-tal gånger under året där tidigare kursdeltagare och andra intresserade tar del av nyheter, se kalendarie på berghs.se (länk).  På berghs.se finns mängder av artiklar och även inspelade föreläsningar (länk). Följ oss gärna på linked-in (länk), facebook (länk) och instagram (länk). Vi har idag ingen online plattform för kursdeltagare, men vi utvecklar verksamheten hela tiden baserat på behov.

4. Hur hanteras alla uppgifter? (och vem har tillgång till dem)

Du väljer själv med vilka uppgifter du vill registrera dig med och du kan när som helst avregistrera dig genom att maila info@berghs.se. Berghs administration har tillgång till information om du är intresserad av jobbförslag av olika sort och kan dela olika möjligheter med dig. Vi kan komma att kunna göra sökningar kring olika kompetenser till tredje part, med rätt att kunna rikta erbjudanden. Vi ger däremot inte ut information till tredjepart med kontaktuppgifter.

5. Vilka uppgifter i min profil syns för andra alumner?

Det som kommer synas i profilen är ditt namn, land och stad, din biografi, din arbetsplats, expertise och specialties. Däremot inte om du är intresserad av att få förslag på jobb, event och heller inte dina kontaktuppgifter som mail, telefonnummer om du ej lagt in det i din biografi.

6. Hur avregistrerar jag mig?

Du mejlar till info@berghs.se och meddelar att du vill avregistreras.

7. Jag hittar inte min fråga i FAQ:n. Vad gör jag då?

Mejla din fråga till connect@berghs.se så besvarar vi din fråga så fort vi kan.

8. Medför det några kostnader att gå med?

Nej. Vill en däremot rikta jobbannons mot alumner med specifika kunskaper och intressen via oss så tillkommer en kostnad. Kontakta då oss på collaboration@berghs.se.

9. Får man i Connect samma info som står i Berghs nyhetsbrev?

För att få Berghs nyhetsbrev ska du anmäla dig till nyhetsbrevet. I Connect får en tillgång till info om branchevents, lediga jobb, intressanta artiklar m.m.