Sista ansökningsdag är 3 januari 2022

Marknadsföring på LinkedIn

Dagtid
Professional
 • Analys
 • Målgruppsfokus
 • Annonseringsmöjligheter

LinkedIn är en naturlig del för många i deras professionella roll och vardag och här finns det stora möjligheter för företag att kunna nå ut till befintliga och potentiella kunder. På denna endagskurs får du lära dig hur du och ditt företag kan nyttja plattformen för att bli mer framgångsrik i er marknadsföring.

10 feb 2022

Sista ansökningsdag är 3 januari 2022
Hur:
Dagtid
Antal lektionstimmar:
7
Språk:
Svenska
Pris:
8 750 kronor
Kursdatum:
Torsdag 10/2 kl 09.00-17.00
Egna studietimmar:
ca 1-2
Ansök nu

*Ansökan blir bindande först när du blivit antagen och tackat ja.

Om kursen

LinkedIn har idag över 3 miljoner medlemmar i Sverige och är en självklar plats för företag inom B2B. LinkedIn har gått från att vara digital CV-databas vid lansering 2003, främst för HR, till att idag vara ett arbetsverktyg för yrkesprofessionella. Du som medlem på LinkedIn är intresserad av att få nyheter, information och inspiration via ditt nyhetsflöde från ditt nätverk av kontakter, företag du följer och grupper du är delaktig i. Som företag inom B2B finns det många möjligheter på LinkedIn att kunna nå ut till din specifika målgrupp. Kursen kommer att ge dig specifika kunskaper om plattformen såsom funktionalitet men också för hur du framgångsrikt kan kommunicera med din målgrupp på LinkedIn.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som jobbar som jobbar inom marknad/kommunikation och som är delaktig i ditt företags aktiviteter i sociala medier. Du vill lära dig mer och kunna sätta en strategi för hur ditt företag bör jobba med LinkedIn som kanal för befintliga och nya kunder. Fokus är företag inom B2B på marknader som Sverige och Internationellt. Kursen vänder sig ej specifikt mot HR.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Berghs kurser. Läs om våra hotellerbjudanden för kursdeltagare.

Kursansvarig

MariaWade.berghsMaria Wade, Wade Consulting,
Maria har jobbat med digital marknadsföring i mer än 14 år, började på Lunarstorm som var en av de första sociala mediekanalerna online i Sverige och även varit verksam på flera bolag inom Schibstedkoncernen. Maria har varit ansvarig för affärsområdet Marketing Solution på LinkedIn i Sverige i 3 år och är idag Client Director på DNA Media.

Ansökan och antagningskrav

När får jag besked om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning och principen först till kvarn. Det innebär att du är garanterad en plats i och med din anmälan under förutsättning att vi fortfarande har platser kvar att erbjuda. Senast i samband med sista ansökningsdag får du besked.

Kursintyg

Efter genomförd kurs (och minst 80% närvaro) utfärdas kursintyg.

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms
8 750 kronor

Studieavgift exkl. moms
7 000 kronor

Vill du ansöka om delbetalning / finansiering? Läs mer här!

10 feb 2022

Sista ansökningsdag är 3 januari 2022
Hur:
Dagtid
Antal lektionstimmar:
7
Språk:
Svenska
Pris:
8 750 kronor
Kursdatum:
Torsdag 10/2 kl 09.00-17.00
Egna studietimmar:
ca 1-2
Ansök nu

*Ansökan blir bindande först när du blivit antagen och tackat ja.

Övrig information

För kursen så behöver du vara administratör till en företagssida på LinkedIn. OBS! Vi följer myndigheters rekommendationer och riktlinjer, och vid restriktioner vad gäller resor och sammankomster ges kursen helt online. Om du är anmäld till en fysisk kurs och inte vill delta online kan du inom 3 dagar efter att du fått besked att kursen ges helt online istället omboka till ett senare kurstillfälle.

Det här får du

 • En introduktion till LinkedIn och dess olika affärsområden
  Genomgång av hur en företagssida på LinkedIn fungerar, funktionalitet och hur ett företag kan profileras
 • Analysera statistik utifrån företagssidan och dess följare, vilka når man idag och hur stor potentiell målgrupp finns på plattformen
 • Content marketing på LinkedIn – Leverera rätt material till rätt målgrupp vid rätt tillfälle
 • Praktiska tips och råd hur bör man tänka kring att dela innehåll på plattformen utifrån företag vs individ
 • Hur kan man engagera sin organisation på LinkedIn och vad är viktigt att tänka på för sin egen profil om man är en ambassadör för sitt företag
 • Målgruppsfokus – hur hittar du din målgrupp på LinkedIn, vilka parametrar finns som segmenteringsmöjligheter
 • Case studier
 • Annonseringsmöjligheter – hur kan man nå ut på olika sätt
 • Campaign Manager – verktyget för att hantera sponsrade uppdateringar och att söka på olika målgrupper.

Tidigare kursdeltagare

Mariette-Laurén
Mariette Laurén, Employer Brand Responsible, Afound – en del av H&M Group
"Lärde mig små justeringar som kunde optimera reach och att man kunde välja vilket mål man ville ha för olika kampanjer, kan vara väldigt värdefullt. Insåg också vikten av hur viktigt det är att förstå sin målgrupp, vad vill de läsa om. Sist men inte minst - samarbetet med hela organisationen, lätt att glömma bort! Nu blir det till att inspirera och entusiasmera så vi lyckas tillsammans!"