Den här artikeln är inaktuell (eller har något år på nacken).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Sommarens intensivkurser

Denna sommar erbjuder vi 12 kurser den 23–26 juni. Undervisningen sker online via Zoom. Berghs intensivkurser fyller dig med kunskap, insikter och verktyg inom områden som Content Marketing, facilitering, att skriva, hållbarhetskommunikation, sociala medier, ledarskap, projektledning, UX och marknadskommunikation. Sök idag – i morgon är det försent.

Ibland kommer man helt enkelt inte loss för att läsa en kurs en dag i veckan under en hel eller halv termin – hur mycket det än behövs. Kanske passar det helt enkelt bättre att boka in två eller tre heldagar, där du under intensiva timmar och fullt fokuserat tillgodogör dig nya insikter, kunskaper och vidgar ditt nätverk.

Veckan efter midsommar erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser. På grund av det rådande Coronaläget ges de online. Alla deltagare använder sig av mikrofon och webbkamera för att kunna interagera med varandra.

BERGHS INTENSIVKURSER SOMMAREN 2020

Plats: Online via Zoom och Canvas, Berghs onlineplattform.

Projektledning
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!
KursansvarigMie Nygren
Kursstart: Tisdag 23/6

Content Marketing
Denna intensivkurs lär dig att skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning.
Kursansvarig: Joakim Arhammar
Kursstart: Tisdag 23/6

Produktionsledning
Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig eller arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.
KursansvarigMalin Ingevall
Kursstart: Tisdag 23/6

UX Writing
En ny yrkestitel är född, UX Writer. I team med designers, utvecklare och skribenter kan vi tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen. UX Writing är en kurs för dig som vill få innehåll på webbplatser att prestera optimalt.
KursansvarigaCaroline Birgersson och Moa Blomkvist
Kursstart: Tisdag 23/6
RESERVLISTA Nästa kursstart blir i höst

Digital spridnings- och kanalstrategi
För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation: Från Google Ads och sociala medier till poddar och bloggar.
Kursansvarig: Amalia Thoors
Kursstart: Tisdag 23/6

Effektiv marknadskommunikation
Kursen vänder sig till dig som har kommit över nybörjarstadiet inom marknads­kommunikation. Du känner att du vill och kan ge mer till organisationen, men saknar de teoretiska och praktiska verktygen för att ta detta steg.
KursansvarigUlf Lesley
Kursstart: Tisdag 23/6

Social Video
Rörlig media är idag en självklarhet i din kommunikation. Och utvecklingen går allt snabbare. Med den här kursen i ryggen får du ett försprång och lär dig hur du kan jobba med film i sociala medier.
KursansvarigAnders J Larsson
Kursstart: Tisdag 23/6

Kommunikations­chefens viktigaste verktyg
Oavsett om du vill putsa upp dina befintliga kunskaper eller lägga en ny kunskapsgrund kommer du att lämna den här kursen med nya tankar och möjligheter. Här får du handfasta tips och de viktigaste verktygen som behövs när man arbetar som ledare inom kommunikation.
KursansvarigAndris Zvejnieks
Kursstart: Tisdag 23/6

Att skriva för att övertyga
I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. Här får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.
KursansvarigMikael Rosén
Kursstart: Tisdag 23/6

Bygga varumärke i sociala medier
På denna kurs lär du dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.
KursansvarigaDeeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt
Kursstart: Onsdag 24/6
RESERVLISTA Nästa kursstart blir i höst

Strategisk hållbarhetskommunikation
Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.
KursansvarigErik Elvingsson Hedén
Kursstart: Tisdag 23/6

Facilitering
Om du vill lära dig mer om hur du kan leda en grupp för att nå högre projektresultat och om du vill bli bättre på att skapa och leda samtal och möten – då är denna kurs för dig.
KursansvarigCharlotta Rydholm
Kursstart: Tisdag 23/6

Lästips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen. Exempelvis intervjuer med deltagare eller lärare – ett bra sätt att få veta mer.

När ska jag söka?
Berghs intensivkurser är väldigt populära och vill du vara helt säker på att få en plats är det mycket klokt att vara ute i god tid. Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Vad innebär det att hamna på en reservlista?
När en kurs är fullbokad placeras du på en reservlista. Om en deltagare av någon anledning behöver hoppa av innan kursstart kontaktar vi personerna på reservlistan i turordning. Att stå på en reservlista innebär inte att du förbinder dig till något förrän du blir erbjuden en plats och sedan tackar ja.

Här hittar du alla våra intensivkurser plus svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.

Fortfarande osäker på vilken kurs du ska välja?

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs! och hela Berghs aktuella kursutbud

Hoppas att vi får se dig på Berghs i sommar! 

Foto: Unsplash