Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Sommarens intensivkurser

datorskärm_stol

Denna sommar erbjuder vi 11 kurser den 14-16 juni. Utöka ditt nätverk och få kunskap, insikter och verktyg inom områden som exempelvis facilitering, att skriva, sociala medier och produktions­ledning. Berghs intensivkurser är den perfekta lösningen för dig som vill lära dig mer och vidga ditt nätverk under några intensiva dagar. Det går snabbt – och du tar dig långt framåt. Sök nu!

LISTAN MED BERGHS INTENSIVKURSER SOMMAREN 2023

Datum: Onsdag 14 juni, torsdag 15 juni och fredag 16 juni
Plats:
Berghs lokaler på Bobergsgatan 48 i Stockholm
Mer information: Läs detaljerad information om kursen, läraren, tider, pris och vad tidigare deltagare tyckte på respektive kurssida.
Mingelsugen? Direkt efter den första kursdagen anordnar vi en gemensam AW kl 16.00-18.00 i Berghs café på plan 1.

Social Video
På kursen får du lära dig ett arbetsflöde där du producerar innehåll oavsett plattform och format. Hur du förbereder, planerar, genomför och återanvänder material så det passar både det vertikala formatet som Reels, Stories och TikTok samt för det horisontella formatet på bl.a. YouTube. Vi går igenom grunderna i visuellt berättande, AI som stöd i den kreativa processen, ljussättning, ljudupptagning, klippteknik, intervjuteknik, Voice Over, hur du använder musik, skapar animerad text och undertext.
Kursansvarig: Anders J Larsson
Kursstart: 14/6

Digital spridnings- och kanalstrategi
För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation: Från Google Ads och sociala medier till poddar och bloggar.
Kursansvarig:
David Larsson
Kursstart:
14/6

Produktions­ledning
Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.
Kursansvarig: Malin Ingevall
Kursstart: 14/6

Facilitering
Denna kurs ger dig värdefull kunskap om du skapar och leder engagerande samtal, smarta möten och driver kreativa processer i det digitala, fysiska och hybrida rummet.
Kursansvarig: Charlotta Rydholm
Kursstart: 14/6

Kommunikations­chefens viktigaste verktyg
Oavsett om du vill putsa upp dina befintliga kunskaper eller lägga en ny kunskapsgrund kommer du att lämna den här kursen med nya tankar och möjligheter. Här får du handfasta tips och de viktigaste verktygen som behövs när man arbetar som ledare inom kommunikation.
Kursansvarig:
Andris Zvejnieks
Kursstart:
14/6

Att skriva för att övertyga
I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. Här får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.
KursansvarigMikael Rosén
Kursstart: 14/6

Projektledning
Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!
KursansvarigMie Nygren
Kursstart: 14/6
OBS: Kursen finns även i en annan version, med en dag per vecka. Läs mer här!

Strategisk hållbarhets­kommunikation
Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.
KursansvarigErik Elvingsson Hedén
Kursstart: 14/6

Bygga varumärke i sociala medier
Att finnas i sociala medier är en självklarhet för de flesta företag och organisationer – men att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. På kursen lär du dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.
KursansvarigaDeeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt
Kursstart: 14/6

UX Writing
Som UX Writer designar du med ord i digitala tjänster och är specialist på att skapa innehåll som utgår från användarna. Här står tydlighet och funktion i fokus för att guida rätt. Vill du utvecklas inom användarcentrerad copy och få metoder och verktyg att ta med in i din yrkesvardag så är det här en kurs för dig.
Kursansvarig: Lena Stenberg
Kursstart: 14/6

......................................

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR:

  • Din ansökan blir bindande först när du blivit erbjuden en plats och sedan aktivt tackat ja.
  • Så länge det finns platser kvar håller vi öppet anmälan. Först till kvarn!
  • Betalning: Oavsett vem som ska betala kursen gör DU ändå din ansökan via vår webb. Först i samband med att du tackar ja till din plats uppger du var vi ska skicka kursens faktura.
  • Behörighet och förkunskapskrav? På respektive kurssida står det specificerat. På en del av våra kurser kräver vi inga förkunskaper. Då räcker det med att du har gymnasiekompetens eller motsvarande.
  • Vad innebär det att hamna på en reservlista? Läs här!
  • Läs om våra hotellerbjudanden för kursdeltagare.

Här hittar du hela vårt aktuella kursutbud!