Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

5 distanskurser att läsa under pandemin

Våren är här och rådande omständigheter påverkar och förändrar många arbetsplatser. Studier och möten flyttas från det fysiska till det virtuella rummet. Vid större förändringar kan det vara uppfriskande och viktigt att ändra riktning i karriären eller fylla på med ny kunskap. Känner du att det kan vara något för dig? Här är 5 tips på kurser du kan läsa på distans!

Skrivet av Adam Horne
Mars 26, 2020

Growth Marketing

Vill du utveckla din analytiska förmåga och använda mätbara metoder som får varumärken att växa? Då är det här kursen för dig! På kursen går du igenom arbetar med hur man kommer närmre en målgrupp genom att arbeta mer datadrivet. Kursen ger dig både förståelse för kommunikativ koncept, anpassade efter digitala kanaler, samt att nyttja plattformarnas data för att kommunicera rätt budskap till rätt person!

Google Analytics och webbpsykologi

Google Analytics är tveklöst det största och mest utbredda analysverktyget på marknaden. Har du intresse för analys och mätning är det här helt rätt kurs för dig! Det krävs inga förkunskaper för att gå denna kurs. Under kursens gång får du lära dig att arbeta med din egen site och parallellt med detta få ökad förståelse för webbpsykologi. Du kommer jobba med löpande optimering och A/B tester för att bli proffs på att mäta rätt!

Content Marketing

Att skapa engagerande och värdeskapande innehåll som gör nytta och inspirerar kunden är ett kraftfullt verktyg för att nå din målgrupp och skapa långsiktiga relationer till lojala kunder. Lär dig om hur man bygger varumärken genom kvalitetsinnehåll i olika kanaler och plattformar. På kursen går ni igenom olika metoder på hur man skapar content som varar länge.

Kriskommunikation

När en kris bryter ut, är tid en bristvara. Många olika delar behöver snabbt komma på plats och samordnas, som att löpande analysera läget och kommunicera med en lång rad målgrupper, både internt och externt. Med rätt kunskaper och verktyg kan du fokusera på rätt saker och bibehålla förtroendet genom stormen.

Influencer Marketing

Jobbar du med sociala medier, e-handel, PR eller digital marknads­föring och vill fördjupa dina kunskaper inom Influencer Marketing har vi en perfekt kurs för dig! Kursen tar dig igenom de tre fundamentala stegen för ett lyckat Influencer-samarbete: planering, aktivering och uppföljning. Efter avslutad kurs kommer du bli en mer effektiv beställare och du kommer förstå en Influencers värde, kreativa möjligheter, arbetsmetoder och mätverktyg!

OBS! Under coronapandemin erbjuder vi även många av våra dagkurser och kvällskurser online via livesändning i Zoom. Här är listan med kurser som är tillfälligt online. Här hittar du hela Berghs kursutbud.