5 populära intensivkurser

Kombinera sommarens nöjen med nytta och vässa verktygslådan med någon av våra intensivkurser. Berghs intensivkurser är 1-3 dagar och ger dig verktyg, inspiration och nya arbetssätt att applicera när det är dags att hugga tag i höstens jobb! Här är fem populära intensivkurser.

Kommunikationschefens viktigaste verktyg

I den här kursen utforskas kommunikationschefsrollen och vad som krävs för att utveckla en kommunikativ förmåga. Den interna kommunikationens betydelse och gränssnittet mot HR behandlas, liksom den externa kommunikationen med sitt gränssnitt mot en marknadsavdelning. Du får arbeta med värdegrund, företagskultur och intressentanalys och funderar på vad vi behöver veta om våra målgrupper för att nå fram. Kursen vänder sig till dig som vill växa i din befintliga roll eller vill ha en intensiv brush-up. Kanske ska du tillträda ett nytt jobb med kommunikationsansvar.

Effektiv marknadskommunikation

En väl fungerande kommunikation kan vara det som avgör hur ett företag lyckas, både internt och externt. Därför finns det få saker som är viktigare att satsa på än företagets marknads­kommunikation. Det här är en intensivkurs för dig som är varm i kläderna, men vill göra din kommunikation ännu mer effektiv.

Att skriva för att övertyga

I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. I denna intensivkurs får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.

Produktionsledning

Gillar du att driva projekt, leda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig eller arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.Den här intensivkursen i Produktionsledning ger dig verktyg och kunskaper du behöver för att kunna verka som produktionsledare på byrå eller marknadssidan.

Marknadsföring på LinkedIn

På denna endagskurs får du lära dig hur du och ditt företag kan nyttja plattformen för att bli mer framgångsrik i er marknadsföring. LinkedIn är en naturlig del för många i deras professionella roll och vardag och här finns det stora möjligheter för företag att kunna nå ut till befintliga och potentiella kunder.

Här hittar du alla våra intensivkurser, hela Berghs kursutbud och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.