Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

5 populära intensivkurser

Vässa verktygslådan med någon av våra intensivkurser. Du får kunskaper, insikter och verktyg för att du ska kunna starta det nya året på bästa sätt. Här är fem populära intensivkurser.

Digital spridnings- och kanalstrategi

För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation: Från Google Ads och sociala medier till poddar och bloggar.

Produktions­ledning

Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.

Facilitering

Om du vill lära dig mer om hur du kan leda en grupp för att nå högre projektresultat och om du vill bli bättre på att skapa och leda samtal och möten – då är denna kurs för dig.

Social Video
Video fortsätter växa snabbt i sociala medier. TikTok definierar spelplanen och övriga plattformar svarar med att lansera nya format och sätt att interagera med publiken.

Strategisk hållbarhets­kommunikation

Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.

Här hittar du alla våra intensivkurser, hela Berghs kursutbud och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.