Artiklar

Denna artikel är lite äldre! Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Berghs Upgrade - nu lanserar vi 3 nya distansprogram

Det är ett stort behov av omställning i alla branscher, och nu behövs snabba nya satsningar. Vi har designat tre korta och flexibla utbildningar som går igång redan i september och avslutas innan året är slut. Med intensivutbildningen Berghs Upgrade får du ett kunskapslyft där du bygger på din redan befintliga kompetens, på 12 veckor. Vi breddar nu med flera distansbaserade program.

Augusti 12, 2020

Berghs Upgrade är ett kunskapslyft för dig som är yrkesverksam och vill bygga på din digitala kompetens. Vi har sedan tidigare två utbildningar, Digital Copywriting och Digital Design och adderar nu tre nya program för att säkra upp kompetens inom digital försäljning, digitala event och video motion.

Nu är det möjligt för dig som jobbat inom design, marknads­föring, försäljning eller kommunikations­branschen att fördjupa dina kunskaper för att möjliggöra mer avancerade arbetsuppgifter samt framtidssäkra din roll i arbetslivet. För att svara på ett ökat krav på flexibilitet och möjliggöra för fler personer runt om i landet görs dessa utbildningar 100% online. 

Här är de nya utbildningarna:

Digital försäljning - i takt med att e-handel och digital media växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom digital försäljning. 

Digital eventproducent - en yrkesroll som vuxit fram med behovet av att designa och genomföra onlinemöten och digitala event. 

Video motion production - i takt med utvecklingen av digital media ökar behovet av rörligt innehåll och starkare storytelling.

Start 28:e september 2020. Begränsat antal platser.  Ansök till kurserna idag!