Berghs Upgrade

Berghs Upgrade är formatet för dig som är yrkesverksam och vill byta eller accelerera din karriär. På 12 veckor får du praktisk och teoretisk kunskap inom valt område.

Utbildningar

Artiklar

Thomas.Stolt
Berghs Upgrade

“Utbildningen ändrade hela min karriär”

Thomas Stolt läste Berghs Upgrade: Digital Design hösten 2017. Plötsligt blev han attraktiv på arbetsmarknaden och fick flera jobbförslag. Nu jobbar han som UX Designer och Art Director på Maverick by Sigma. Här berättar han om utbildningen och sin nya arbetsplats.

Läs mer
People_berghs
Spaning

Upgradera – i stället för att rekrytera

Att behålla sin personal och dessutom säkra att deras kompetens är relevant blir allt svårare, samtidigt som att rekrytera är både dyrt och tidskrävande. Berghs lanserade 2017 ett nytt utbildningsformat: Berghs Upgrade. Dessa utbildningar riktar sig till en erfaren målgrupp som redan har erfarenhet av att arbeta inom kommunikation och vill styra om sin karriär mot ett nytt område eller tillskansa sig en ny spetskompetens.

Läs mer
Lina.Földessy
Berghs Upgrade

Berghs Upgrade gav Lina en ny karriär på 12 veckor

Hösten 2017 gick Lina Földessy utbildningen Berghs Upgrade: Digital Design. Hon fick möjlighet att bygga på sin kunskap och lägga till en ny titel på sitt CV. Idag jobbar hon som AD och UX designer på en byrå. Här berättar hon om utbildningen, vem den passar för och vad hon har fått med sig.

Läs mer
Berghs Morning Routine, Charlotta Rydholm
Berghs Morning Routine

Berghs Morning Routine: Processledning

Vill du bli smartare tillsammans med andra? Så blir du en vinnare i att processleda utmaningar.

Läs mer