Berghs Upgrade – Uppgradera din karriär på 12 veckor

Berghs Upgrade är formatet för dig som är yrkesverksam och vill addera ny kunskap till din befintliga erfarenhet. På 12 veckor får du praktisk och teoretisk kunskap inom valt område. Efter utbildningen har du fått kunskaper och verktyg som ger dig nya möjligheter i din karriär.

Utbildningar

Berghs Upgrade – Digital Copywriting

Bli en Digital Copywriter på 12 veckor! Lär dig de delar som mest efterfrågas på marknaden idag och skapa möjligheter för nytt jobb eller uppdrag som digital copywriter.

Ansök senast 10 juni 2022

Läs mer

Berghs Upgrade – Digital Design

Bli en Digital Designer på 12 veckor! Med användaren i fokus gör du en djupdykning i den digitala världen. Lär dig gränssnittsdesign för både webb och smarta telefoner.

Ansök senast 10 december

Läs mer

Berghs Upgrade – Digital eventproducent

Bredda din kompetens inom området digital eventproduktion! Behovet att kunna producera och genomföra digitala event och möten har aldrig varit större än nu. På programmet Digital eventproducent gör du under 12 veckor en djupdykning i planering och genomförande av digitala event!

Ansök senast 10 januari 2022

Läs mer

Berghs Upgrade – Digital försäljning

Bredda din kompetens inom digital försäljning! I takt med att e-handel växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom digital försäljning. På programmet Digital försäljning gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala världens möjligheter.

Ansök senast 10 januari 2022

Läs mer

Berghs Upgrade – Video Motion Production

Bredda din kompetens inom Video Motion Production! I takt med att digital media ökar, och mediekonsumtionen skapar nya beteenden så har behovet av rörligt innehåll blixtsnabbt vuxit sig större. På programmet Video Motion Production gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala videons möjligheter.

Ansök senast 10 januari 2022

Läs mer

Berghs Upgrade – Customer Success Manager

Bredda din kompetens inom området Customer Success Management! På 12 veckor får du en konkret introduktion till rollen som Customer Success Manager med fokus på det kommersiella, kommunikation och kundupplevelse. Efter utbildningen har du fyllt på din verktygslåda för den roll du har idag eller för att kanske ta nästa steg i din karriär.

Läs mer

Artiklar

Jonatan.Svennered
Karriär

”Alla som har ett intresse av digital design borde söka denna utbildning”

Hösten 2020 gick Jonatan Svennered utbildningen Berghs Upgrade - Digital Design. Nu jobbar han som UX-designer på Inuse. Här berättar han om studietiden, det nya jobbet och ger tips till dig som också funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
Mathias Stering
Distanskurs

”Berghs Upgrade – Digital försäljning gav mig ett enormt lugn och en hunger att fortsätta”

Mathias Stering är en av alla de som sadlat om och bytt bransch. Här berättar han om utbildningen Berghs Upgrade - Digital försäljning, sitt nya jobb och ger några tips till dig som också funderar på att byta karriärbana.

Läs mer
Kajsa Isenberg
Berghs Upgrade

Berghs Upgrade – Digital Design fick Kajsa att hitta de saknade pusselbitarna

Kajsa Isenberg ville bygga på sin kunskap och lägga till en ny titel på sitt CV. Här berättar hon om sin bakgrund, 12 intensiva höstveckor på Berghs, de kommande planerna och vad det var som fick henne att våga slita upp rötterna, ta ett banklån och lyfta ut dryga tre månader ur kalendern.

Läs mer
Karriär

Här är verktygen som varje copywriter bör ha i sin verktygslåda

Behovet av digitala copywriters, kommunikatörer och skribenter är stort, säger Anna Kleinwichs Magnusson, copywriter och grundare av Stockholms Skrivbyrå och Knack Rekrytering. Anna är programansvarig för utbildningen Berghs Upgrade - Digital Copywriting och berättar i den här artikeln om sin syn på rollens utveckling och vilka verktyg som bör finnas i varje digital copywriters arsenal.

Läs mer
Karriär

Att byta karriär mitt i livet

Det är aldrig försent att byta jobb, bransch eller karriär. Här hittar du några artiklar som kanske kan inspirera dig att våga ta steget.

Läs mer
Berghs Upgrade

Berghs Upgrade: Från research och Storyboard till färdig film

Katarina Nitsch går utbildningen Berghs Upgrade: Video Motion Production. Under utbildningen får klassen utforska filmskapandet och jobba med ett enskilt projekt. Här visar Katarina upp sitt första filmprojekt och berättar mer om det!

Läs mer
Cecilia.Öhlin
Berghs Upgrade

Digital Design gav Cecilia en ny verktygslåda

Cecilia Öhlin arbetar som grafisk formgivare på den egna designbyrån Mellgren Design AB. Hösten 2019 gick hon den 12 veckor långa utbildningen Berghs Upgrade – Digital Design. Här berättar Cecilia om tiden på Berghs, vem utbildningen passar för och vad hon har fått med sig.

Läs mer
Per Hyberg
Berghs Upgrade

Per fick uppdaterade kunskaper och ett värdefullt kontaktnät

Hösten 2019 gick Per Hyberg den 12 veckor långa utbildningen Berghs Upgrade: Digital Copywriting. Här berättar han om lärdomarna och hur han fått användning av sina nya kunskaper.

Läs mer
Lisa.Carlsson
Berghs Upgrade

”Berghs Upgrade – Digital Copywriting har både utmanat och stärkt mig”

Lisa Carlsson har jobbat i förlagsvärlden hela sitt yrkesliv. När redaktionen lades ner valde hon att vidareutbilda sig. Här berättar Lisa om den 12 veckor långa heltidsutbildningen Berghs Upgrade – Digital Copywriting och vad hon lärde sig.

Läs mer
block.dator
Karriär

Inspiration för dig som söker nytt jobb

Behovet av ett livslångt lärande har ökat under coronakrisen. Här har vi samlat tips och inspiration till dig som blivit permitterad, är mellan jobb eller funderar på att söka nya utmaningar.

Läs mer
David.Falk
Berghs Upgrade

Nytt jobb två dagar efter Berghs Upgrade – Digital Design

David Falk är en av de som har läst Berghs Upgrade - Digital Design. Här berättar han om utbildningen, sitt nya jobb och ger några tips till den som också funderar på en karriär inom området.

Läs mer
Berghs Upgrade

”Berghs Upgrade – Digital Copywriting var verkligen en maxad utbildning”

Hösten 2019 lanserade Berghs en ny utbildning inom Upgradeformatet och Eva Skog var en av deltagarna. Här berättar hon om utbildningen Digital Copywriting, vem den passar för och vad hon har fått med sig.

Läs mer
Ylva Boske
Berghs Upgrade

”Det kändes på en gång som jag hittat rätt”

Ylva Boske gick Berghs Upgrade: Digital Design våren 2018. Hon var mellan jobb och passade på att addera ytterligare en dimension i sin roll som designer. Efter utbildningen fick hon jobb som visuell designer på Claremont Experience Design. Här berättar hon om sin tid på Berghs, sin nya arbetsplats och ger tips till dig som funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
Thomas.Stolt
Karriär

“Utbildningen ändrade hela min karriär”

Thomas Stolt läste Berghs Upgrade: Digital Design hösten 2017. Plötsligt blev han attraktiv på arbetsmarknaden och fick flera jobbförslag. Nu jobbar han som UX Designer och Art Director på Maverick by Sigma. Här berättar han om utbildningen och sin nya arbetsplats.

Läs mer
Lene Jonsson
Karriär

12 roliga och intensiva veckor på Berghs

Lene Jonsson är UI/UX designer på Zington Group och läste utbildningen Berghs Upgrade - Digital Design under hösten 2018. Här berättar hon om studietiden, jobbet och ger tips till dig som också funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
Kaffe_Block
Karriär

5 tips för att hitta rätt kurs

“Berghs har ju så många kurser som jag vill gå”, ”Vilken nivå passar mig” och “Hur ska jag veta vilken som passar mig bäst?” är frågor vi ofta får av nyfikna besökare. Att välja rätt kurs kan vara en utmaning, och vilken av våra kurser som passar dig bäst vet egentligen bara du, men här får du tips på 5 saker som kan vara bra att fundera över när du står i valet och kvalet.

Läs mer
Karriär

Uppgradera istället för att nyrekrytera

Att säkra relevant kompetens blir allt svårare, samtidigt som att rekrytera är både dyrt och tidskrävande. Berghs VD, Camilla Wallander, ger sina bästa tips på hur du både håller rekryteringskostnaderna nere och satsar på dina anställda genom ett mer strukturellt tänk kring kompetensutveckling.

Läs mer
Lina.Földessy
Karriär

Berghs Upgrade gav Lina en ny karriär på 12 veckor

Hösten 2017 gick Lina Földessy utbildningen Berghs Upgrade: Digital Design. Hon fick möjlighet att bygga på sin kunskap och lägga till en ny titel på sitt CV. Idag jobbar hon som AD och UX designer på en byrå. Här berättar hon om utbildningen, vem den passar för och vad hon har fått med sig.

Läs mer
tjej_blå.dörr_röd.dörr
Karriär

7 tips till dig som funderar på att byta jobb!

Har du tröttnat på din nuvarande jobbsituation och drömmer om något annat? Trivs du inte med dina nuvarande arbetsuppgifter? Vanliga orsaker till att vilja byta jobb är brist på utvecklingsmöjligheter, missnöje med lönen eller en dålig relation med chefen. Är det dags för en förändring?

Läs mer
Dan.Gibson
Berghs Upgrade

”Upplägget på tre månader är suveränt”

Dan Gibson gick utbildningen Berghs Upgrade - Digital Design under hösten 2018. Därefter fick han ett nytt jobb som Visuell Designer. Här berättar han om sin tid på Berghs, det nya jobbet och ger tips till dig som också funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
BerghsUpgrade
Karriär

Berghs Upgrade: skifta karriär på 12 veckor

Med intensivutbildningen Berghs Upgrade kan du skifta karriär och utbilda till en ny yrkesroll baserad på befintlig kompetens - på 12 veckor. Välj mellan Digital Design och Digital Copywriting.

Läs mer
Berghs Upgrade

Digital Design-studenter tar fram AR-app

Anna, Kristin, Ylva & Petra har precis examinerats från Berghs Upgrade: Digital Design. Som slutarbete tog de fram en AR-app för kunden ArkDes som ska ge en mer interaktiv upplevelse för besökaren.

Läs mer
rosa_blått_mynt
Karriär

Så här hittar du stipendier för kompetensutveckling!

Det finns mängder av stipendier att söka som studerande, men det finns även en del att söka för dig som jobbar. Här är våra bästa tips på var du kan börja leta!

Läs mer
dator_kaffe_block
Karriär

Utbildning och arbetsliv i förändring: Anette Lovas

I denna artikelserie berättar några av Berghs kursansvariga om hur coronaviruset har påverkat dem i arbetslivet och i deras lärarroll. De delar även med sig av erfarenheter och lärdomar. Här har vi pratat med Anette Lovas, kursansvarig för Berghs Upgrade – Digital Design.

Läs mer
Anna K
Karriär

Utbildning och arbetsliv i förändring: Anna Kleinwichs Magnusson

I denna artikelserie berättar några av Berghs kursansvariga om hur coronaviruset har påverkat dem i arbetslivet och i deras lärarroll. De delar även med sig av erfarenheter och lärdomar. Här har vi pratat med Anna Kleinwichs Magnusson, programansvarig för Berghs Upgrade – Digital Copywriting.

Läs mer