Berghs Upgrade

Berghs Upgrade är formatet för dig som är yrkesverksam och vill addera ny kunskap till din befintliga erfarenhet. På 12 veckor får du praktisk och teoretisk kunskap inom valt område.

Utbildningar

Artiklar

David.Falk
Berghs Upgrade

Nytt jobb två dagar efter Berghs Upgrade – Digital Design

David Falk är en av de som har läst Berghs Upgrade - Digital Design. Här berättar han om utbildningen, sitt nya jobb och ger några tips till den som också funderar på en karriär inom området.

Läs mer
Thomas.Stolt
Karriär

“Utbildningen ändrade hela min karriär”

Thomas Stolt läste Berghs Upgrade: Digital Design hösten 2017. Plötsligt blev han attraktiv på arbetsmarknaden och fick flera jobbförslag. Nu jobbar han som UX Designer och Art Director på Maverick by Sigma. Här berättar han om utbildningen och sin nya arbetsplats.

Läs mer
tjej_blå.dörr_röd.dörr
Karriär

7 tips till dig som funderar på att byta jobb!

Har du tröttnat på din nuvarande jobbsituation och drömmer om något annat? Trivs du inte med dina nuvarande arbetsuppgifter? Vanliga orsaker till att vilja byta jobb är brist på utvecklingsmöjligheter, missnöje med lönen eller en dålig relation med chefen. Är det dags för en förändring?

Läs mer
Ylva Boske
Berghs Upgrade

”Det kändes på en gång som jag hittat rätt”

Ylva Boske gick Berghs Upgrade: Digital Design våren 2018. Hon var mellan jobb och passade på att addera ytterligare en dimension i sin roll som designer. Efter utbildningen fick hon jobb som visuell designer på Claremont Experience Design. Här berättar hon om sin tid på Berghs, sin nya arbetsplats och ger tips till dig som funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
Lene_Jonsson
Karriär

12 roliga och intensiva veckor på Berghs

Lene Jonsson är UI/UX designer på House of Friends och läste utbildningen Berghs Upgrade - Digital Design under hösten 2018. Här berättar hon om studietiden, jobbet och ger tips till dig som också funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
Karriär

Uppgradera istället för att nyrekrytera

Att behålla sin personal och dessutom säkra att deras kompetens är relevant blir allt svårare, samtidigt som att rekrytera är både dyrt och tidskrävande. Berghs VD, Camilla Wallander, ger sina bästa tips på hur.

Läs mer
Lina.Földessy
Karriär

Berghs Upgrade gav Lina en ny karriär på 12 veckor

Hösten 2017 gick Lina Földessy utbildningen Berghs Upgrade: Digital Design. Hon fick möjlighet att bygga på sin kunskap och lägga till en ny titel på sitt CV. Idag jobbar hon som AD och UX designer på en byrå. Här berättar hon om utbildningen, vem den passar för och vad hon har fått med sig.

Läs mer
Dan.Gibson
Berghs Upgrade

”Upplägget på tre månader är suveränt”

Dan Gibson gick utbildningen Berghs Upgrade - Digital Design under hösten 2018. Därefter fick han ett nytt jobb som Visuell Designer. Här berättar han om sin tid på Berghs, det nya jobbet och ger tips till dig som också funderar på en karriär inom detta område.

Läs mer
BerghsUpgrade
Karriär

Berghs Upgrade: skifta karriär på 12 veckor

Med intensivutbildningen Berghs Upgrade kan du skifta karriär och utbilda till en ny yrkesroll baserad på befintlig kompetens - på 12 veckor. Välj mellan Digital Design och Digital Copywriting.

Läs mer
Berghs Upgrade

Digital Design-studenter tar fram AR-app

Anna, Kristin, Ylva & Petra har precis examinerats från Berghs Upgrade: Digital Design. Som slutarbete tog de fram en AR-app för kunden ArkDes som ska ge en mer interaktiv upplevelse för besökaren.

Läs mer