Den här artikeln är inaktuell (eller gammal).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Vårens sista distanskurser – hela listan!

berghs_distanskurs

I april startar vårens sista distanskurser på Berghs. Välj mellan digital copywriting, digital PR, interaktions­design, content marketing och gränssnittsdesign / UX. Utmärkt för dig som vill studera varifrån du vill och vid de tider som passar ditt schema!

Skrivet av Berghs School of Communication
Februari 20, 2017

De här distanskurserna startar i april i år och löper över åtta veckor. Du pluggar varifrån du vill, när det passar dig bäst. Uppgifter och eventuella grupparbeten sköts över vår digitala plattform. Utmärkt för dig som vill styra över din tid själv eller inte har möjlighet att ta dig till Berghs en dag i veckan.

Digital Copywriting

Att skriva för digitala kanaler skiljer sig inte från vanlig copywriting när det kommer till att tänka på målgrupp eller ta fram budskap. Men det finns delar som är absolut nödvändiga för att nå fram i den digitala världen. Här lär du dig om hur du bäst uttrycker dig i digitala kanaler.

Kursen startar den 3 april. Ansök idag!

Digital PR

Du som arbetar med PR och marknadsföring och vill bli ännu mer slipad på de digitala delarna kommer att få många verktyg och tips med dig från den här kursen, med särskilt fokus på influencer marketing och sociala medier.

Kursen startar den 5 april. Ansök idag!

Interaktions­design (FULLBOKAD)

Att sätta användaren i fokus kan innebära skillnaden som gör att kunderna väljer just din digitala produkt före någon annan. Här lär du dig om gränssnitt, innehåll och beteende – och hur du får alla delar att fungera tillsammans och ge en ultimat användarupplevelse!

Kursen startar den 11 april. Ansök idag!

Content marketing

Att bygga ett starkt varumärke med hjälp av trovärdigt innehåll i sin kommunikation är nästan ett måste idag, när allt högre krav ställs på genuinitet och personlighet. Här får du som redan har goda skrivkunskaper lära dig grunderna inom storytelling och content marketing. Dessutom går vi igenom olika metoder som effektivt skapar ett varumärke som håller i längden.

Kursen startar den 18 april. Ansök idag!

Gräns­snitts­design / UX (FULLBOKAD)

Med kunskap om UX och intuitiva gränssnitt öppnar du upp ditt arbete som grafisk designer för helt nya och spännande uppdrag. Här lär du dig gränssnittsdesign för både webb och smarta telefoner med användaren i fokus.

Kursen startar den 25 april. Ansök idag!

Marknadsföring start 

Du som vill börja arbeta med marknadsföring får med den här kursen en grundläggande förståelse för de olika processer och modeller som ingår i en marknadsförares verktygslåda. Det är här du börjar din resa mot en spännande karriär!

Kursen startar den 3 april. Ansök idag! 

Produktionsledning start

För att lyckas med ett projekt, alltså att leverera i tid med rätt kvalitet och inom budget, krävs en vass produktionsledare. Produktionsledaren är en doer och detaljkonstnär som får det att hända. Den här kursen ger dig grundläggande kunskaper och en praktisk grund att stå på för att starta, driva och avsluta ett projekt.

Kursen startar den 4 april. Ansök idag! 

Digital kommunikation start

Den digitala världen erbjuder oändliga möjligheter till snabbfotad och spännande kommunikation! Den här kursen lär dig om digital kommunikation och ger dig grundkunskaper inom bland annat virala videos, SEO/SEM, målgrupper och trendanalyser. En perfekt start att bygga vidare på!

Kursen startar den 5 april. Ansök idag! 

Grafisk design start

Du som är nyfiken på hur det är att jobba som visuell designer kan ta ditt första steg här! Du får en övergripande förståelse för vad yrket kan innebära genom praktiska och teoretiska moment, enskilda uppgifter och personlig feedback.

Kursen startar den 6 april. Ansök idag!

Google Analytics 

Genom Google Analytics kommer du förstå hur besökarna rör sig på din site. Med en förståelse för webbpsykologi kommer du förstå varför de gör som de gör. I denna grundläggande intensivkurs berör vi båda delar, för att din site ska prestera så bra som möjligt.

Kursen startar den 2 maj. Ansök idag!