Artiklar

Kursnyheter på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att vårt kursutbud har fått tillökning med flera efterfrågade utbildningar; exempelvis AI för designers, Content Creation Start och Digital B2B-marknadsföring.

December 12, 2023

AI för designers (dagtid, i våra lokaler)
På den här intensivkursen dyker vi djupt in i den visuella generativa AI's påverkan på design och hur det kan fundamentalt förändra hela designbranschens arbetssätt. Vad som tidigare var omöjligt är nu möjligt! Under kursen kommer du att upptäcka AI-verktygens fulla potential, från att skapa imponerande grafik till att förbättra och anpassa dina befintliga designprojekt.
Kursansvarig: Billy Boman

Datadriven marknads­föring Start (kvällstid, i våra lokaler)
Är du nyfiken på att arbeta datadrivet och målinriktat? Har du hört talas om begrepp som growth- och performance marketing, och vill förstå vad det innebär? Då är den här kursen för dig! Kursen ger dig grunderna inom datadriven marknads­föring samt den kunskap och verktyg du behöver för att fortsätta utforska världen av marknads­föring där resultat och effekt står i fokus.
Kursansvarig: Christina Norling

Content Creation Start (kvällstid, i våra lokaler)
Varje dag möts vi av bilder och filmer på sociala medier, även kallat content. Men vilka är det som skapar allt innehåll och hur gör dom det? I denna kurs får du verktygen för att kunna påbörja din karriär i djungeln av content och kunskaper kring hur man går från idé till färdig produkt.
Kursansvarig: Tore Åsén

Digital B2B-marknadsföring (dagtid, i våra lokaler)
B2B-marknadsföring har förändrats i grunden med internet. Lär dig att arbeta strategiskt med metoder som content marketing och account based marketing. Du får en grundlig förståelse för olika kanaler och medier – t.ex sociala medier, sök, influencers och IP-styrd annonsering. Dessutom lägger vi ordentligt med tid på teknik och verktyg samt mätning och analys.
Kursansvarig: Pontus Staunstrup

AI för copywriters (dagtid, i våra lokaler)
Snart kommer fler än någonsin kunna behärska konsten att formulera sig tack vare AI – och den som behärskar prompten kommer att vara ovärderlig. Så gör dig redo att slänga dig huvudstupa in i AI:ns värld och utforska mötet mellan kreativitet, AI och skrivande.
Kursansvariga: Rasmus Tsardakas Renhuldt och Magnus Ivansson

Vad händer mer på Berghs?

Vi anordnar frukostseminarium och annat regelbundet under året. Välkommen!

Kommande evenemang!
  • Berghs erbjuder ett stort kursutbud inom många ämnesområden och på olika nivåer.
  • Det finns både kurser i våra lokaler i Norra Djurgårdsstaden och på distans.
  • Frågor? Chatta gärna med oss!