Nya kurser på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att vårt kursutbud har fått tillökning med flera efterfrågade utbildningar; exempelvis Employer Branding, Berghs Upgrade – Customer Success Manager och Att hålla webbinarium i egen regi.

Skrivet av Berghs School of Communication
Juni 10, 2021

 

Employer Branding
8 veckor. Distans
Här får du som redan arbetar med kommunikation och personalfrågor inspiration och konkreta verktyg för att lyckas inom Employer Branding. Kursen har särskilt fokus på hur du kartlägger behov, lägger grunden till en framgångsrik strategi och säkerställer att företagets kompetensbehov blir tillgodosett i en allt tuffare konkurrens om kompetenser.

UX Product Development
8 veckor. Distans
Du som har rört dig i den digitala världen, kanske som projektledare eller digital designer, men nu är nyfiken på att arbeta med User Experience och Product Development har här chansen att kliva in i en spännande värld! Vi lär dig det du behöver veta om UX-världens utmaningar – och ger dig verktygen att hitta lösningarna.

Berghs Upgrade – Customer Success Manager
12 veckor. Distans
Du får en konkret introduktion till rollen som Customer Success Manager med fokus på det kommersiella, kommunikation och kundupplevelse. Efter utbildningen har du fyllt på din verktygslåda för den roll du har idag eller för att kanske ta nästa steg i din karriär.

Att hålla webbinarium i egen regi
Intensivkurs. 1 dag.
Webbinarier är det nya marknadsföringsguldet. Så får du din målgrupps fulla uppmärksamhet i 45 min! En effektiv metod för marknadsföring och försäljning online. På den här kursen får du inspiration och praktiska tips på hur du kan hålla webbinarier i egen regi.

Vad händer det mer på Berghs?

Vi anordnar webbinarium och annat regelbundet under året.
Varmt välkommen att anmäla dig!

Här är våra kommande evenemang!

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen – ett bra sätt att få veta mer. Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna vi får om vårt kursutbud. Hittar du inte svaret på din fråga får du gärna chatta med oss eller kontakta oss på info@berghs.se

När ska du söka?

Ansökningarna behandlas i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Taggar: