Nya kurser på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att vårt kursutbud har fått tillökning med flera efterfrågade kurser; exempelvis Storytelling, Kriskommunikation, Influencer Marketing och en intensivkurs i Content Marketing.

 

Kriskommunikation
8 veckor, distans
När en kris bryter ut, är tid en bristvara. Många olika delar behöver snabbt komma på plats och samordnas, som att löpande analysera läget och kommunicera med en lång rad målgrupper, både internt och externt. Med rätt kunskaper och verktyg kan du fokusera på rätt saker och bibehålla förtroendet genom stormen.

Storytelling
Intensivkurs (online)
Vill du skapa kommunikation som väcker känslor, sprids snabbt och aktiverar hjärnans signalsystem? Den här kursen ger dig verktyg och processer att skapa en historia som berör.

Influencer Marketing
3 veckor, distans
Du som arbetar med sociala medier, e-handel, PR eller digital marknadsföring och vill fördjupa dina kunskaper inom Influencer Marketing kommer att få många praktiska verktyg, möjligheter och nya idéer med dig från den här intensivkursen.

Content Marketing
Intensivkurs (online)
Lär dig att skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning.

Här hittar du hela Berghs kursutbud, 5 tips för att hitta rätt och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.

 

Taggar: