Kursnyheter på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att vårt kursutbud har fått tillökning med flera efterfrågade utbildningar; exempelvis Performance Marketing, Marknadsföring på TikTok, 3D-design samt ett helt nytt utbildningsområde med fokus på hållbara städer.

Skrivet av Berghs School of Communication
November 15, 2022

Digital B2B-marknadsföring (dagtid, i våra lokaler)
B2B-marknadsföring har förändrats i grunden med internet. Lär dig att arbeta strategiskt med metoder som content marketing och account based marketing. Du får en grundlig förståelse för olika kanaler och medier – t.ex sociala medier, sök, influencers och IP-styrd annonsering. Dessutom lägger vi ordentligt med tid på teknik och verktyg samt mätning och analys.
Kursansvarig: Pontus Staunstrup

Marknadsföring på TikTok
Är du nyfiken på TikTok? Det är en av de snabbast växande kanalerna just nu. En bra plattform för att visa upp din kreativitet och inspireras av andras idéer. Det är också ett bra sätt att hålla dig uppdaterad kring nya trender. På den här kursen får du grunderna i hur man kan bygga sin närvaro på TikTok.
Kursansvarig: Karin Eriksson

Performance Marketing (Distanskurs 8 veckor)
Performance Marketing är den delen av digital marknadsföring som fokuserar på konvertering. Det kan handla om att öka försäljningen eller bidra till fler leads. I takt med att webben växter och fler konsumerar online ökar också kravet på att marknadsföringen ska riktas till rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och med rätt frekvens. Det är ett kreativt pussel som Performance Marketing Specialister är experter på att lägga.
Kursansvarig: Sabrina Pålsson Leuenberger

Business Design (Distanskurs 8 veckor)
Lär dig att kombinera analytiskt tänkande med design av upplevelser för att skapa nya affärsmöjligheter. I den här kursen knyter vi ihop dessa perspektiv och ger dig som har en grund i upplevelser eller kreativitet ett tydligare affärsperspektiv och dig med affärsförståelse en utökad verktygslåda med nya perspektiv på innovation. Efter att ha gått kursen Business Design kommer du att ha enklare att argumentera olika lösningars värde för en ledningsgrupp, eller andra beslutande organ i er verksamhet.
Kursansvariga: Jimmy Larsson och Karin Lycke

Urban Design & Planning– ett nytt utbildningsområde
I och med digitaliseringen, urbaniseringen och medföljande attitydförändringar har flera nya dimensioner tillförts hur vi behöver utveckla våra städer. Det behövs en ökad samverkan och flexibilitet för att göra en plats attraktiv och skapa livskvalitet. För att möta nya behov har vi lanserat ett helt nytt utbildningsområde med fokus på hållbara städer. Läs mer om Urban Design & Planning och vilka kurser du kan söka!

3D-design (Distanskurs 8 veckor)
Den här kursen ger dig som är art director, grafisk designer eller illustratör en kickstart i 3D-design! Du breddar ditt arbete och erbjudande vilket möjliggör nya spännande uppdrag. Under 8 veckor får du lära dig grunderna i att arbeta med 3D-design med Cinema 4D och renderingsmotorn Redshift.
Kursansvariga: Martin Löfqvist och Fredrik Forrest

Vad händer mer på Berghs?

Vi anordnar frukostseminarium och annat regelbundet under året. Välkommen!

Kommande evenemang!

Digital försäljning med fokus e-handel (Distanskurs 8 veckor)
Vill du bredda din kompetens inom e-handel? I takt med att e-handel växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom detta område. Detta är kursen för dig som vill bli vassare på digital försäljning och få en ökad affärsförståelse för att kunna specialisera dig inom e-handel. Kursen ger både strategisk och taktisk kunskap i hur man driver försäljning 
i en e-handel på ett effektivt sätt.
Kursansvarig: Sophia Båge

SEO och SEM (dagtid, i våra lokaler)
Idag kan vardagens alla frågor besvaras med en enkel googling. Från restaurangtips till väderprognoser. Och snabbt ska det gå, så vi klickar helst på det som presenteras först. Men vad avgör egentligen om man syns på en sökning? På den här kursen lär du dig hur du skapar innehåll, kampanjstrukturer och annonser som ger resultat på Google.
Kursansvariga: Sabine Ljunggren och Christian Sturk

  • Berghs erbjuder ett stort kursutbud inom många ämnesområden och på olika nivåer.
  • Det finns både kurser i våra lokaler i Norra Djurgårdsstaden och på distans.
  • Frågor? Chatta gärna med oss!