Nya kurser på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att höstens kursutbud har fått tillökning med fem efterfrågade kurser: Presentationsteknik och idéförsäljning, Berghs Upgrade - Digital Copywriting, Growth Marketing, Inkluderande kommunikation och Varumärkes- och affärsstrategi på distans.

Presentationsteknik och idéförsäljning (Intensivkurs)

Hur uppnår man egentligen den där perfekta pitchen? Om du vill bli bättre på att presentera och sälja in idéer, då är det här en kurs för dig!

Growth Marketing (Distanskurs)

Growth Marketing handlar om att skapa synergier mellan digitala kanaler och att arbeta för att ge kunden en enhetlig upplevelse genom hela kundresan. Vill du utveckla din analytiska förmåga och använda mätbara metoder som får varumärken att växa? Då är det här kursen för dig!

Berghs Upgrade – Digital Copywriting (Dagkurs)

Bli en Digital Copywriter på 12 veckor! Lär dig de delar som mest efterfrågas på marknaden idag och skapa möjligheter för nytt jobb eller uppdrag som digital copywriter. Under utbildningen lär du dig bland annat metoder för att arbeta med storytelling, content marketing, inbound marketing, UX-writing och sökmotoroptimering. Vi utforskar även copywriterns roll i en tid där video tar allt större plats. Läs mer om Berghs Upgrade.

Inkluderande kommunikation (Dagkurs)

Vill du bli bättre på att skapa inkluderande kommunikation och få insikter, ta fram nya tjänster och innovationer och därmed nå nya målgrupper? Då är det här kursen för dig!

Varumärkes- och affärsstrategi (Distanskurs)

Tycker du att det är svårt att få gehör för att alla i din organisation behöver tänka varumärke idag och se till helheten och inte bara sin del av affären? Eller vill du snabbt göra en förflyttning av varumärket för att kunna möta nya behov och beteenden men vet inte riktigt hur? Då är det här en kurs för dig!

Här hittar du hela Berghs kursutbud, 5 tips för att hitta rätt och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss.

 

Taggar: