Kursnyheter på Berghs!

Har du gått och undrat vad det finns för nya spännande kurser på Berghs? Då kan vi glatt meddela att vårt kursutbud har fått tillökning med flera efterfrågade utbildningar; exempelvis SEO och SEM, 3D-design samt ett helt nytt utbildningsområde med fokus på hållbara städer.

Skrivet av Berghs School of Communication
Juli 11, 2022

SEO och SEM (Intensivkurs, dagtid)
Idag kan vardagens alla frågor besvaras med en enkel googling. Från restaurangtips till väderprognoser. Och snabbt ska det gå, så vi klickar helst på det som presenteras först. Men vad avgör egentligen om man syns på en sökning? På den här kursen lär du dig hur du skapar innehåll, kampanjstrukturer och annonser som ger resultat på Google.
Kursansvariga: Sabine Ljunggren och Christian Sturk

Business Design (Distanskurs 8 veckor)
Lär dig att kombinera analytiskt tänkande med design av upplevelser för att skapa nya affärsmöjligheter. I den här kursen knyter vi ihop dessa perspektiv och ger dig som har en grund i upplevelser eller kreativitet ett tydligare affärsperspektiv och dig med affärsförståelse en utökad verktygslåda med nya perspektiv på innovation. Efter att ha gått kursen Business Design kommer du att ha enklare att argumentera olika lösningars värde för en ledningsgrupp, eller andra beslutande organ i er verksamhet.
Kursansvariga: Jimmy Larsson och Karin Lycke

Urban Design & Planning– ett nytt utbildningsområde
I och med digitaliseringen, urbaniseringen och medföljande attitydförändringar har flera nya dimensioner tillförts hur vi behöver utveckla våra städer. Det behövs en ökad samverkan och flexibilitet för att göra en plats attraktiv och skapa livskvalitet. För att möta nya behov lanserar vi ett helt nytt utbildningsområde med fokus på hållbara städer. Läs mer om Urban Design & Planning och vilka kurser du kan söka redan nu!

3D-design (Distanskurs 8 veckor)
Den här kursen ger dig som är art director, grafisk designer eller illustratör en kickstart i 3D-design! Du breddar ditt arbete och erbjudande vilket möjliggör nya spännande uppdrag. Under 8 veckor får du lära dig grunderna i att arbeta med 3D-design med Cinema 4D och renderingsmotorn Redshift.
Kursansvariga: Martin Löfqvist och Fredrik Forrest

Digital försäljning med fokus e-handel (Distanskurs 8 veckor)
Vill du bredda din kompetens inom e-handel? I takt med att e-handel växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom detta område. Detta är kursen för dig som vill bli vassare på digital försäljning och få en ökad affärsförståelse för att kunna specialisera dig inom e-handel. Kursen ger både strategisk och taktisk kunskap i hur man driver försäljning 
i en e-handel på ett effektivt sätt.
Kursansvarig: Sophia Båge

Vad händer mer på Berghs?

Vi anordnar frukostseminarium och annat regelbundet under året. Välkommen!

Kommande evenemang!

Att skriva för att övertyga (Distanskurs 8 veckor)
Mikael Rosén har sedan många år en mycket populär intensivkurs i våra lokaler. Nu har vi adderat en distanskurs för dig som vill studera mer på egen hand eller inte vill resa till Stockholm. Behovet av bra skribenter är större än någonsin. Överallt och i alla kanaler behövs välformulerade, genomtänkta och intressanta texter. Texter som når läsaren i form av nyhetsbrev, inlägg i sociala medier, webbsidor, debattartiklar, informations- och reklamkampanjer. Texter som berör och engagerar läsare. Denna kurs gör dig till en bättre skribent.
Kursansvarig: Mikael Rosén

Strategisk och positionerande hållbarhets­kommunikation (Distanskurs 8 veckor)
I en osäker värld står företag och organisationer inför en enorm utmaning kring att hantera sina risker, omvärldens ökade krav och samtidigt svara upp mot behov och förväntningar från medarbetare, kunder och intressenter. Vi navigerar i det nya landskapet för näringslivet, där omställning är en grundförutsättning för den framtida affären och kommunikation är ett verktyg för att få den att hända.
Kursansvarig: Anna Högberg

Performance Marketing (Distanskurs 8 veckor)
Performance Marketing är den delen av digital marknadsföring som fokuserar på konvertering. Det kan handla om att öka försäljningen eller bidra till fler leads. I takt med att webben växter och fler konsumerar online ökar också kravet på att marknadsföringen ska riktas till rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och med rätt frekvens. Det är ett kreativt pussel som Performance Marketing Specialister är experter på att lägga.
Kursansvarig: Sabrina Pålsson Leuenberger

  • Berghs erbjuder ett stort kursutbud inom många ämnesområden och på olika nivåer.
  • Det finns både kurser i våra lokaler i Norra Djurgårdsstaden och på distans.
  • Frågor? Chatta gärna med oss!
Taggar: