5 kurser för dig som jobbar med marknadsföring

Dagens marknadsförare behöver ha ett brett spektra av kompetenser. Oavsett om du är expert på traditionell marknadsföring och behöver fylla på med digital kompetens eller ny i din roll och vill samla på dig verktyg så har vi kurser för dig som vill bättra på dina kunskaper inom marknadsföring.

Strategisk marknadsföring

Här får du som redan har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation både bredda och fördjupa dina kunskaper inom strategi! Du får verktyg som hjälper dig att arbeta ännu mer effektivt för att skapa starka varumärken och göra aktiviteter och insatser som stärker affären och erbjudandet.

Varumärkes- och affärsstrategi

Du som redan har en ledande eller senior roll inom kommunikation och vill skaffa dig ännu djupare kunskap inom varumärkes- och affärsstrategi kan förvänta dig en riktig nytändning efter den här kursen. Här lär vi dig hur du får olika strategier att samverka och att skapa starka varumärken.

Praktisk kommunikationsstrategi

Har du redan god erfarenhet av att arbeta med kommunikation och vill kunna bidra till att uppnå din organisations strategiska affärsmål? I den här kursen får du tillämpad kunskap inom strategisk kommunikation samt fördjupning inom intern, extern och digital kommunikation.

Communication Management

Du som har siktet inställt på att bli kommunikations­chef och behöver fördjupa dina kunskaper ytterligare har chansen nu. Denna helt uppdaterade kurs ger dig ett helhetsperspektiv och de insikter, inspiration och färdigheter som behövs i ditt dagliga arbete.

Digital PR

Du som arbetar med PR och marknadsföring och vill bli ännu mer slipad på de digitala delarna kommer att få många verktyg och tips med dig från den här kursen, med särskilt fokus på influencer marketing och sociala medier.

Kolla in hela Berghs kursutbud

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och de vanligaste frågorna vi får om att läsa en kurs på Berghs.

Taggar: