Den här artikeln är inaktuell (eller har något år på nacken).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Avsluta året med en intensivkurs på Berghs!

Den 6 december startar Berghs de 12 intensivkurser som under 2-3 intensiva dagar fyller dig med nya lärdomar, insikter och konkreta verktyg för att ta steget in i 2018 med full kunskapstank. Missa inte våra hotellerbjudanden för kursdeltagare och varför inte passa på att ta en weekend och klara av julshoppingen?

Berghs intensivkurser pågår mellan den 6 och 8 december 2017. De passar utmärkt för dig som i vanliga fall har svårt att ta dig loss för att läsa vid en av Berghs längre kursformat, för dig som inte bor i Stockholm eller för dig som föredrar att göra en sak i taget. Under två eller tre heldagar fokuserar du intensivt tillsammans med dina kurskamrater på ditt ämne. Under en av dagarna har du möjlighet att nätverka och mingla vid en after school, som Berghs anordnar. Du lämnar Sveavägen 34 med en arsenal av nya kunskaper och metoder att fortsätta ditt arbete inom ditt kommunikationsområde.

De här kurserna erbjuds inom Berghs intensiv i december 2017:

Strategisk hållbarhetskommunikation  

Hållbarhet är en nödvändig del av företagets engagemang och kommunikation. För det finns mycket att vinna på att tydligt kommunicera hur företaget tar sitt ansvar. Den här kursen ger dig en mängd verktyg på hur du kan arbeta för att låta både befintliga och potentiella kunder veta att ditt företag faktiskt är ett som bryr sig om omvärlden.

Läs mer och ansök här!

Motion graphics  

Internet rör på sig! Rörlig grafik är numera en viktig del av kommunikationen på internet och i sociala medier. Den här kursen riktar sig till dig som idag antingen jobbar med grafisk design eller kommunikation för digitala kanaler och vill lära dig att producera animation och motion graphics.

Läs mer och ansök här!

Social video

Rörlig media blir både allt vanligare och viktigare. Och experter förutspår att vi förmodligen inte ens sett början av den explosion som väntas. Med den här kursen i ryggen får du ett försprång och lär dig hur du kan jobba med social video för att vara med när det händer.

Läs mer och ansök här!

Produktionsledning

Gillar du att arbetsleda människor eller har du kanske redan fått prova på vad det innebär att vara produktionsledare? Då kan den här kursen hjälpa dig att skaffa de grundläggande kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.

Läs mer och ansök här!

Leda kreativa möten

Du som brukar leda möten eller hålla i workshops vet att inget möte är det andra likt. Och du vet också att de tillfällen då det klickar känns magiska! Den här kursen lär dig allt om hur du engagerar mötesdeltagarna och plockar fram deras mest kreativa sidor!

Läs mer och ansök här!

Leda innovationsprocesser

Att leda innovationsprocesser är att vara med och skapa framtiden. Vi befinner oss mitt i en digital transformation där innovation spelar en större roll än någonsin. Innovationer ska skapa jobb, tjänster, produkter och ta oss säkra in i framtiden. Det skapar ett nytt behov av processledare inom innovation.

Läs mer och ansök här!

Att skriva för att övertyga 

I en värld där man fullkomligt drunknar i budskap gäller det att veta hur man ska kommunicera för att nå fram. Här får du konkreta tips och råd på hur dina ord blir de som verkligen påverkar mottagaren.

Läs mer och ansök här! 

Bygga varumärke i sociala medier

Att finnas i sociala medier är en självklarhet för de flesta företag och organisationer – men att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. På kursen lär du dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.

Läs mer och ansök här! 

Marknads-PR

PR har blivit en allt viktigare del av marknadsplanen och kan vara ett väldigt effektivt sätt att nå ut – om det görs på rätt sätt. Den här kursen bygger på de kunskaper du redan har och vänder sig till dig som vill börja arbeta mer aktivt och effektivt med Marknads-PR.

Läs mer och ansök här! 

Digital kommunikation

Världen är digital. Men hur tar man sig an den, var ska man närvara och på vilket sätt – det är vår tids stora frågor. Här får du som vill börja arbeta strukturerat med den digitala närvaron en ordentlig skjuts för att komma igång!

Läs mer och ansök här! 

Projektledning

Du som är nyfiken på hur det är att arbeta som projektledare, eller som redan gör det men söker mer kunskap eller självförtroende, har en spännande kurs att se fram emot. Här får du grundläggande kunskap som en skicklig projektledare behöver för att ta ett uppdrag från genomfört – till framgångsrikt!

Läs mer och ansök här!

Effektiv marknads­kommunikation

En väl fungerande kommunikation kan vara det som avgör hur ett företag lyckas, både internt och externt. Därför finns det få saker som är viktigare att satsa på än företagets marknads­kommunikation. Det här är en intensivkurs för dig som är varm i kläderna, men vill göra din kommunikation ännu mer effektiv!

Läs mer och ansök här!

Hotellerbjudande för kursdeltagare:

Läs om våra förmånliga hotellpriser för dig som reser till Stockholm för att gå en kurs och vill bo både centralt och bekvämt.

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs.

Taggar