5 kurser inom digital strategi

Jobbar du med digitalt innehåll och behöver vässa strategikunskaperna? Vill du lära dig mer om digital analys? Är ditt jobb att utveckla, ta fram och sätta digitala strategier som är förankrade i insikter och data? Här är fem kurser som passar dig.

Digital analys och mätning

Om du arbetar med digital kommunikation och marknadsföring och i praktiken vill kunna mäta effekt, så titta hit! Den här kursen är både för dig som vill ha en grundläggande förståelse av mätning och analys samt till dig som behöver konkreta och praktiska verktyg för att själv kunna utföra mätning och analys. Vi berör allt ifrån SEM till Content Marketing och Facebookannonsering.

Digital Management

Det här är en kurs för dig som arbetar med ett företags eller organisations digitala närvaro eller står inför att göra det och nu vill fördjupa dina kunskaper. Här får du med dig konkreta verktyg kring hur du ännu mer effektivt kan ta kommunikationen från strategi till aktivering!

Google Analytics och webbpsykologi

Den här intensivkursen passar dig som arbetar med ett företags digitala närvaro. Det viktiga är att du har ett intresse för analys och mätning samt bättre vill kunna följa upp vad som händer på ditt företags sajt! Genom Google Analytics kommer du förstå hur besökarna rör sig på sajten och med webbpsykologi kommer du förstå varför de gör som de gör.

Social Media Strategy

Med den här kursen lyfter du som är senior kommunikatör eller marknadsförare med ledande roll arbetet med sociala medier till en ny nivå. Här går vi på djupet med hur man kan stärka sin närvaro i sociala medier och leda det kommunikativa och strategiska arbetet framåt.

Webbanalys och konvertering

Med insikter från webbanalysverktyg som Google Analytics kan du förbättra kundupplevelsen, öka försäljningen och till och med ändra visionen för ditt företag. Kursen riktar sig till dig som försökt navigera i Google Analytics (eller motsvarande verktyg), men inte riktigt vet var du ska börja eller hur du ska tolka datan. Kanske har du fått ett ny roll på jobbet, ett ökat ansvar eller så är det bara dags att ta steget till fler datadrivna beslut!

Här är alla kurser inom digital kommunikation, hela Berghs kursutbud och här hittar du 5 tips för att hitta rätt kurs på Berghs! 

Taggar: