5 kurser på Berghs för entreprenören

Något som entreprenörer ofta har gemensamt är att de är väldigt drivna och hårt arbetande personer. När du startar eget företag finns det troligtvis många saker att ta tag i som du varken har gjort tidigare eller är särskilt insatt i. Förutom att kavla upp ärmarna kan en kurs inom ämnet som utmanar dig vara en bra hjälp på vägen!

Marknadsföring Start

Som entreprenör går man ofta in med en spetskompetens och kan behöva komplettera med andra. Som marknadsföring till exempel. I den här kvälls– eller distanskursen skaffar du dig grundläggande kunskap om hur marknadsföringsarbetet går till och lär dig en lång rad begrepp och modeller som du kommer få nytta av – hur du än väljer att gå vidare! Under kursen jobbar du i grupp med att ta fram en marknads- och aktivitetsplan som redovisas i slutet av kursen.

Digital Kommunikation Start

Det digitala ekosystemet erbjuder oändliga kommunikationsmöjligheter för dig som kan knepen och har bra koll på alla kanaler och plattformar. Den här kursen ger dig grundläggande kunskaper inom digital PR och marknadsföring, sociala medier och om hur du håller dig uppdaterad. En perfekt utgångspunkt för dig som ska starta företag eller redan driver en mindre business.

Social Video

Rörlig media blir både allt vanligare och viktigare. Och experter förutspår att vi förmodligen inte ens sett början av den explosion som väntas! Med den här kursen i ryggen får du ett försprång och lär dig hur du kan jobba med Social Video för att vara med när det händer.

Bygga varumärke i sociala medier

Att finnas i sociala medier är en självklarhet för de flesta företag och organisationer – men att veta på vilket sätt man ska kommunicera för att få effekt kan vara en utmaning. På kursen lär du dig att arbeta strategiskt med innehåll, att taktiskt utnyttja kanalerna och effektivt planera marknads­kommunikation i sociala medier.

Foto Start

Idag har princip varenda människa en kamera i fickan. Men för att ta de där bilderna som verkligen säger mer än tusen ord krävs ett särskilt öga samt kunskapen om vad som gör en bild bra – och vad som gör den perfekt! Den här kursen ger dig en inblick i vilka grunder som är viktiga för att kommunicera med hjälp av kameran.

Kolla in hela kursutbudet hos Berghs och här hittar du 5 tips för att hitta rätt kurs! 

 

Taggar: