Future Lions School of the Year - nominated cases

For the fourth time Berghs School of Communication won the prestigious award Future Lions School of the Year, making the school the most awarded in the world. We proudly present the nominated cases that helped us win the award.

 

FIFA Fuel Mode
Tobias Lindborg, Felix Karlsson

 

 

Play-doh - 3doh
Rebecca Lundin, Izabel Östgren, Fred Ellison, Hugo Wallmo, Evelina Rönnung

 

 

TalkTalk - WatchWatch
Anton Bolin, Svante Pårup, Fabian Lakander, Johan Leborg, Henrik Ljungström

 

 

Couchworking
Felix Nilsson, Nayeli Kremb, Johan Leborg

 

 

McChange
Axel Nygårds, Simon Göthson, Afshin Piran

 

 

Pay by Play
Niklas Olovsson, Urban Wirdheim, Johan Javelius

 

 

gRead
Niklas Olovsson, Daniel Jacobsson

 

 

Aco Röd
Niklas Olovsson, Urban Wirdheim, Alexandra Dannberg, Ib Rosvall

 

 

Nike Game On
Nadine Le Gros, Louise Moberg, Fabian Lakander, Alexandra Dannberg

 

 

Limunat
Henrik Ljungström, Johanna Johansson

 

 

Projektledarrollen: vart är vi på väg?

Förändrat medielandskap eller inte – i grund och botten handlar det om att förstå kundens affär. Framförallt om du arbetar som projektledare. Det säger Johan Welander, projektledare på Scholz & Friends med lång erfarenhet av att driva kommunikationsprojekt från både stora och mindre beställare.

Studenter prisas i Cannes för innovativ lösning för att spara miljö och pengar

Matsvinnet är en dyrbar affär för miljö och ekonomi. I studenterna Filip, Olga, Amelie, Sofia och Ebbas lösning IKEA Hållbar blir kylskåpet smartare och du slipper slänga ätbar mat. Här berättar studenterna som vann det prestigefulla priset Future Lions i Cannes om sin lösning och hur det känns att vara en av fem utvalda studentgrupper från hela världen som reser hem från Cannes med ett lejon i bagaget.

Berghs utses till School of the Year i Cannes - för tredje året i rad!

Glädjeyra på franska solkusten! För tredje gången i rad och femte gången totalt utnämndes idag Berghs till “School of the Year” i tävlingen Future Lions i Cannes. Med flest studentgrupper bland de 100 finalplatserna och två av fem studentgrupper på prispallen, hedras skolan ännu ett år av den prestigefulla utmärkelsen.

Berghs VD om framgångarna i Cannes

Återigen har Berghs blivit utsedda till School of the Year i Cannes Lions. Med fem vinster totalt och tre vinster i rad är Berghs den i särklass mest belönade skolan i tävlingens drygt tioåriga historia. Vi fångade Berghs VD Camilla Wallander i vimlet i Cannes för att fråga henne vad som gör Berghs så framgångsrikt i internationella sammanhang.