Denna artikel är inaktuell eller gammal. Här hittar du vårt aktuella kursutbud.

Höstens kvällskurser på Berghs

Höstträd

Öka dina chanser att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här är de kvällskurser du fortfarande kan söka i höst.

Skrivet av Berghs School of Communication
September 8, 2018

Ännu är det inte för sent att lära dig något nytt i höst. Många kurser har startat, men här är de kvällskurser som det fortfarande går att söka till. Men vänta inte för länge med att skicka in din ansökan – vi behandlar dem i turordning! Så sök idag!

KVÄLLSKURSER HÖSTEN 2018 (sorterade efter kursnamn)

Art Direction
Den här kursen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom art direction eller grafisk formgivning och som nu vill utveckla din strategiska och konceptuella kompetens.
Kursansvarig: Robert Hedlund
Kursstart
: 25 september

Berghs Intro
Är du nyfiken på kommunikations­branschen? Har du ett intresse för att tänka kreativt och idébaserat men vill få en bild över vilka möjligheter som finns inom studier och yrkesval i kommunikations­branschen? Då är Berghs intro kursen för dig!
Kursansvarig: Rosalin Gustafsson
Kursstart
: 16 oktober

Copywriting
Din uppgift som copywriter är att få dina läsare att tänka, känna eller göra något. Kursen ger dig kunskaper och verktyg som är nödvändiga för att skapa, välja, formulera och nå fram med dina budskap och texter. Du kommer att träna på att utveckla koncept, kampanjer och kommunikativa lösningar.
Kursansvariga: Anna Kleinwichs Magnusson och Embla Sue Panova
Kursstart:
25 september

Digital Management
Det här är en kurs för dig som redan har arbetat med företagets digitala närvaro eller står inför att göra det och nu vill fördjupa dina kunskaper.
Kursansvarig: Peter Ödling
Kursstart
: 25 september

Grafisk design
Du som är vass på grafisk design och vill ta dina kunskaper vidare för att kunna börja skapa visuell kommunikation får med dig många konkreta verktyg härifrån.
Kursansvarig: Anna-Karin Sundin
Kursstart:
25 september

Kommunikation och PR
En kurs för dig som vill bygga på och spetsa din kompetens inom kommunikation och PR.
Kursansvarig: Karin Lindebo
Kursstart:
25 september

Marknads­kommunikation
Den här kursen är för dig som vill läsa en uppdaterad och bred kurs i marknads­kommunikation.
Kursansvarig: Karolina Moberg
Kursstart
: 25 september

Projektledning
Här går du igenom de olika stegen i ett projekt och får chans att jobba med ett case hela vägen från brief till genomförande.
Kursansvarig: Cecilia Steenberg Forsberg
Kursstart:
25 september

Webbanalys och konvertering
Med insikter från webbanalysverktyg kan du förbättra kundupplevelsen, öka försäljningen och nå de mål du satt upp.
Kursansvarig: Annelie Näs
Kursstart: 25 september

Kurserna hålls i Berghs lokaler på Sveavägen 34 i Stockholm. Alla kvällskurserna, utom Berghs Intro, är 10 veckor och du har lektion en kväll i veckan. Däremellan är det hemuppgifter och projektarbete. Många som läser en kvällskurs arbetar heltid, andra är mellan jobb eller jobbar deltid.

När ska du söka?

Sista ansökningsdag står på respektive kurs. Vill behandlar ansökningarna i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Behöver du grundläggande kunskap i ämnet du vill studera rekommenderar vi dig att ta en titt på våra startkurser. Om du redan har lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig är det istället Professional du ska hålla koll på. Utöver kvällskurser har vi även distanskurser samt dagkurser och intensivkurser på Sveavägen 34. Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs på Berghs. Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs? Då rekommenderar vi dig att läsa våra Efter kursen-artiklar. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde.

Tvekar du fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? 5 anledningar till varför du borde vidareutbilda dig på Berghs.

Ansök nu för att försäkra dig om att få en av de åtråvärda platserna. Hoppas att vi ses på Berghs i höst!

Vill du hellre läsa på dagtid eller distans? Här är listan med dagkurser hösten 2018 och distanskurser hösten 2018

Foto: Unsplash