Den här artikeln är inaktuell eller har något år på nacken.      Här är Berghs aktuella kursutbud!

Höstens dagkurser på Berghs

Fram med kalendern! Visst är det dags att läsa en kurs på Berghs? Förbättra din chans att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här är hela listan med de kurser som du fortfarande kan läsa på dagtid i höst!

Här nedan hittar du listan med de kurser som du kan plugga på dagtid i höst, sorterade efter kursstart. Vill du istället läsa på distans eller kvällstid hittar du hela Berghs aktuella kursutbud här. Här är 5 tips för att hitta rätt kursOfta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen. Exempelvis intervjuer med lärare eller kursdeltagare. Ett bra sätt att få veta mer.

Dagkurser på Berghs hösten 2019

NOVEMBER

Content Marketing
Bra Content Marketing bygger varumärket och genererar affärer. Med relevant innehåll till rätt personer får du resultat som inte går att uppnå med traditionell marknadsföring. Här är kursen som ger dig en kunskap om content marketing från branschens absolut vassaste personer.
Kursansvarig: Joakim Arhammar
Kursstart: 6/11

Marknadsföring på Facebook och Instagram
Här får du en intensivkurs i hur du kan utnyttja Facebook och Instagram för att bygga ditt varumärke. Du bör känna till och ha grundläggande erfarenhet av verktygen Business Manager och Ads Manager.
KursansvarigHanaw Rashid 
Kursstart: 13/11

Inkluderande kommunikation
Vill du bli bättre på att skapa inkluderande kommunikation och få insikter, ta fram nya tjänster och innovationer och därmed nå nya målgrupper? Då är det här kursen för dig!
KursansvarigRoshanak Fatahian
Kursstart: 14/11

Presentationsteknik och idéförsäljning
Hur uppnår man egentligen den där perfekta pitchen? Om du vill bli bättre på att presentera och sälja in idéer, då är det här en kurs för dig!
Kursansvarig: 
Nicole Kavander
Kursstart
: 20/11

DECEMBER

I början av december erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser. Exempelvis: Strategisk hållbarhetskommunikation, Facilitering, Att skriva för att övertyga, Leda kreativa möten, Bygga varumärke i sociala medier, UX Writing och Effektiv marknadskommunikation  Läs mer om vinterns intensivkurser här!

Var och för vem?

Kurserna hålls i Berghs lokaler på Sveavägen 34 i Stockholm. Många som läser en dagkurs arbetar heltid, andra är mellan jobb eller jobbar deltid.

När ska du söka?

Sista ansökningsdag står på respektive kurs. Vill du vara helt säker på att få en plats är det dock smart att vara ute i god tid. Vi behandlar nämligen ansökningarna i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Tips: Vänta inte till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen. Exempelvis intervjuer med lärare eller kursdeltagare.

Utöver dagkurser har vi även kvällskurser på Sveavägen 34 i Stockholm och distanskurser. Behöver du grundläggande kunskap i ämnet? Då rekommenderar vi dig att ta en titt på våra Startkurser. Har du redan lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig i något ämne är det istället Professional du ska hålla koll på.

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss. Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs? Då är vår artikelserie Efter kursen något för dig. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Läs och låt dig inspireras!

Tvekar du fortfarande?

Kanske behöver du några argument för att övertyga din chef om varför du ska få gå? Här är 5 anledningar att läsa en kurs på Berghs i höst.

Vill du hellre plugga på kvällstid eller på distans? Här hittar du hela Berghs aktuella kursutbud.

 

Foto: Unsplash

 

 

Taggar: