Action for Innovation

Berghs Professional

  • Dagkurs_Piktogram Dagtid
  • Intensiv_Piktogram Intensiv
  • 14 timmar

Under två intensiva dagar i London kommer vi att möta ett urval av företag, byråer och start-ups som drivs av innovation. Vi samtalar och lär genom att testa nya arbetssätt. Det blir en ”hands on experience” med energi för att kunna utveckla både varumärke och accelerera förändring.

Sammanfattning

Ansök nu Sista ansökningsdag är 10 okt 2017

Datum: 9 nov 2017 – 10 nov 2017

Sista ansökningsdag: 10 oct 2017

Hur: Dagtid Intensiv

Antal timmar: 14

Kursdatum: Torsdag kl 11.00-20.00 Fredag kl 09.00-15.00

Om kursen

Ett nyckelbegrepp idag är “Kreativ Innovation” där alla behöver bidra till att hitta innovativa lösningar på dagens och framtidens utmaningar. Den här kursen ger insikter kring ett processtänk och kunskap kring metoder att nyttja i sitt företags digitala omställning. Vi jobbar med innovationsprocessen Sling (Discover, Ideate, Prototype, Test and Launch with growth hacking), och mixar möten med att testa metodik.  Varje möte fångar upp en del av processen, och vi jobbar oss igenom alla faserna med workshops samt samtal.

Kursen startar på torsdagen kl 11.00 i London och under första dagen besöker vi tre utvalda företag/byråer för inspiration kring delar av processen. Vi fortsätter med workshop inklusive middag på kvällen. På fredagen besöker vi ytterligare ett företag och genomför en workshop med dem för att testa verktyg. Avslutningsvis görs en personlig Action plan med coaching från andra deltagare och kursansvarig. Någon gång under veckorna innan resan kommer du bjudas in till ett inledande mötestillfälle för att tydliggöra dina utmaningar.

Du tar med dig ditt företags utmaning och du får med dig nya perspektiv, metoder och konkreta verktyg för att arbeta smart och kunna agera mer snabbrörligt. Läs mer om upplevelsen från kursen här.

Vem är kursen för?

Den här intensivkursen är för dig som vill få energi och verktyg att sätta högre fart på det digitala förändringsarbetet i ditt företag.

Du får nya perspektiv och fyller på med metoder som hjälper er att arbeta med innovation. Du bör ha grundläggande förståelse för kommunikation och viljan att driva utveckling.

 

 

9 nov 2017 – 10 nov 2017

Sista ansökningsdag är 10 okt 2017

Hur: Dagtid Intensiv
Antal lektionstimmar: 14
Kursdatum: Torsdag kl 11.00-20.00 Fredag kl 09.00-15.00
Ansök nu Sista ansökningsdag är 10 okt 2017

Det här får du

  • Möten med utvalda byråer, företag och start-ups på plats i Shoreditch, London
  • Kunskap kring Sling innovationsprocess (discovery, ideation, prototyping, testing and launch)
  • Aktivt testa metodik i de olika faserna
  • Vidga ditt nätverk genom nya möten
  • Reflektera kring egna utmaningar och sätta en action plan

Du bokar egen flygresa och hotell. Det ingår luncher + middag på torsdagkvällen. Vi rekommenderar följande hotell i Shoreditch: Citizen M, Hoxton Shoreditch, Ace hotel och The Z hotel. Flyg in på onsdagkvällen, eller tidig torsdag morgon.

Kursansvarig

Joe Coppard, grundare och Creative Director på Another Tomorrow. Joe är specialiserad på prototyping med erfarenhet från bl a Tate, Google och Wieden + Kennedy. Alla workshops under kursen faciliteras av Fredrik Heghammar, också från Another Tomorrow.

"Action for Innovation gav en grym kick framåt vad gäller inspiration omkring innovation!"

Erica Persson, Director Digital and Experience Center, PWC

Erica Persson, Director Digital and Experience Center, PWC

Upplägget som varvade besök på relevanta och framgångsrika bolag, med intensiva workshops på innovationsprocessens olika faser, gav en perfekt mix av ny kunskap, inspiration och insikt i hur jag kan tackla mina utmaningar. Fredrik och Joe agerar fantastiska 'curators' och vävde dessutom in utmanande inspirationsföreläsningar som satte framtid och innovation på sin spets.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

Du bör ha grundläggande förståelse för kommunikation och viljan att driva utveckling.

Skicka också med

Skriv i kommentarsfältet vid anmälan en kort formulering kring förväntan på kursen för dig/ditt företag.

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms

29 500 kronor

Studieavgift exkl. moms

23 600 kronor

Datum

10 okt

Sista datum för ansökan

9 nov

Kursstart

14

Lektionstimmar