Den här artikeln är inaktuell (eller har något år på nacken).  Här är Berghs aktuella kursutbud!

Vårens dagkurser på Berghs

Visst är det dags att läsa en kurs på Berghs? Förbättra din chans att hitta ett nytt jobb, utvecklas där du är – eller ta nästa steg i karriären. Fyll på med kunskap, utöka ditt nätverk och få ny energi. Här hittar du listan med de utbildningar du kan läsa på dagtid i vår. Sök nu!

Många kurser har redan startat, men här hittar du listan med de kurser som du fortfarande kan plugga på dagtid i vår, sorterade efter kursstart. Vill du istället läsa på distans eller kvällstid hittar du hela Berghs aktuella kursutbud här. Här är 5 tips för att hitta rätt kurs.

MARS:

Strategisk projektledning
Är du en vass projektledare som skulle bli ännu skarpare med lite mer strategi i bakfickan? Då kommer den här kursen ge din karriär, och jobbvardag, en knuff i rätt riktning. Här får du både teoretiska och praktiska verktyg utifrån flera olika perspektiv.
Kursansvarig: Ann Westfelt
Kursstart: Vårens kurs har startat, nu kan du söka nästa kursstart.

Berghs Upgrade – Digital Design
Bli en Digital Designer på 12 veckor! Med användaren i fokus gör du en djupdykning i den digitala världen. Lär dig gränssnittsdesign för både webb och smarta telefoner. Läs mer om utbildningskonceptet Upgrade.
Programansvarig: Johan Björnsrud.
Delkursansvariga: Anette Lovas och Erik Friberg
Start: Vårens kurs har startat, snart kan du söka nästa kursstart som är i höst.

Event och möteskommunikation
Möten, stora som små, är inte bara en chans att synas för stunden utan bjuder in till direkt försäljning och möjlighet att bygga varumärket på sikt. Den här kursen ger dig den grundläggande kunskap som behövs för att använda möteskommunikation som en framgångsrik del i företagets marknadsplan.
Kursansvarig: Tommy Brotte
Kursstart: Vårens kurs har startat, snart kan du söka nästa kursstart.

ARU – Ansvarig reklam­utgivare
Att hitta kreativa lösningar som går i linje med strategin är en sak – men att vara säker på att man håller sig inom ramarna för vad som är tillåtet är något helt annat. På den här kursen får du lära dig om marknadsföringslagen, tryckfrihet, etik och annat som en ansvarig reklamutgivare behöver kunna.
Kursansvarig: Cecilia Torelm Tornberg
Kursstart: Vårens kurs har startat, men snart kan du söka nästa kursstart.

Praktisk kommunikations­strategi
Har du redan god erfarenhet av att arbeta med kommunikation och vill kunna bidra till att uppnå din organisations strategiska affärsmål? Här får du tillämpad kunskap inom strategisk kommunikation samt fördjupning inom intern, extern och digital kommunikation.
KursansvarigMarkus Lindblad
Kursstart: Vårens kurs är fullbokad, men nu kan du söka nästa kursstart

Produktionsledning
Gillar du att driva projekt, arbetsleda människor och team? Då kan den här kursen hjälpa dig att få de kunskaper och verktyg som behövs för att du ska kunna närma dig eller arbeta i rollen som produktionsledare och ansvara för egna uppdrag.
KursansvarigMalin Ingevall
Datum: Vårens kurs har startat, nu kan du söka nästa kursstart.

Design Leadership
Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag? I hård konkurrens kämpar många företag med att skapa en unik och personlig relation med sina kunder. Allt fler går från produkt till tjänst och upplevelse för att skapa unika konkurrensfördelar. Design och upplevelse har blivit en strategisk förmåga som inte bara bör, utan måste finnas inom företaget, för att det ska kunna vara branschledande.
KursansvarigaJens Wedin och Christopher McCann
Kursstart: Nu kan du söka höstens kurs

Strategisk marknadsföring
Här får du som redan har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation både bredda och fördjupa dina kunskaper inom strategi. Med kursen får du verktyg som hjälper dig att arbeta ännu mer effektivt för att skapa starka varumärken och göra aktiviteter och insatser som stärker affären och erbjudandet.
Kursansvarig: Margareta Kroon
Kursstart: Vårens kurs har startat, nu kan du söka nästa kursstart.

Internkommunikation
Om du redan arbetar med internkommunikation, vill ta klivet och bli ännu bättre på att skapa vi-känsla och implementera idéer så att alla känner sig delaktiga är det här en kurs för dig. Här får du både praktisk och teoretisk kunskap att ta med dig i arbetslivet.
Kursansvarig: Anna Almberg
Kursstart: Vårens kurs har startat, nu kan du söka nästa kursstart.

APRIL:

Digital spridnings- och kanalstrategi
För att lyckas med digital spridning krävs det att man vet vad, var och när relevant innehåll ska spridas och till vem. På den här kursen lär du dig att ta ett helhetsgrepp på din digitala kommunikation: Från Google Ads och sociala medier till poddar och bloggar.
Kursansvarig: Amalia Thoors
Kursstart: Nu kan du söka nästa kursstart.

MAJ:

UX Writing
En ny yrkestitel är född, UX writer. I team med designers, utvecklare och skribenter kan vi tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen. UX Writing är en kurs för dig som vill få innehåll på webbplatser att prestera optimalt.
Kursansvariga: Caroline Birgersson och Moa Blomkvist
Kursstart: Nu kan du söka nästa kursstart.

Marknadsföring på LinkedIn
På denna endagskurs får du lära dig hur du och ditt företag kan nyttja plattformen för att bli mer framgångsrik i er marknadsföring.
Kursansvarig: Maria Wade
Kursstart:
Nu kan du söka nästa kursstart.

Marknadsföring på Facebook & Instagram
Facebook och Instagram innebär fantastiska möjligheter att kommunicera, både med de som redan gillar varumärket och nya bekantskaper. Denna intensivkurs handlar om hur du kan utnyttja Facebook och Instagram för att bygga ditt varumärke. För att gå denna kurs behöver du ha ett företagskonto på Facebook och Instagram. Och du måste ha erfarenhet av verktygen Business manager och Ads manager.
Kursansvarig: Malin Sivander
Kursstart: Nu kan du söka nästa kursstart.

JUNI

Veckan efter midsommar erbjuder vi som vanligt ett antal av våra populära intensivkurser. Läs mer här!

För vem?

Många som läser en dagkurs arbetar heltid, andra är mellan jobb eller jobbar deltid.

När ska du söka?

Sista ansökningsdag står på respektive kurs. Vill du vara helt säker på att få en plats är det dock smart att vara ute i god tid. Vi behandlar nämligen ansökningarna i turordning och söker du sent riskerar du att kursen redan är fullbokad. Så ett tips är att inte vänta till sista ansökningsdag! Din ansökan blir först bindande då du blivit erbjuden en plats på din valda kurs och sedan tackat ja.

Osäker på vilken kurs du ska välja?

Utöver dagkurser har vi även kvällskurser på Sveavägen 34 i Stockholm och distanskurser. Behöver du grundläggande kunskap i ämnet? Då rekommenderar vi dig att ta en titt på våra Startkurser. Har du redan lite erfarenhet och vill specialisera eller fördjupa dig i något ämne är det istället Professional du ska hålla koll på.

Här är 5 tips för att hitta rätt kurs och svaren på de vanligaste frågorna om att läsa en kurs hos oss. Nyfiken på vad tidigare deltagare tyckte om sin tid på Berghs? Då är vår artikelserie Efter kursen något för dig. I artikelserien Praktiska tips har vi bett Berghs kursansvariga, gästföreläsare och andra professionella att dela med sig av sina bästa tips inom just sitt expertisområde. Läs och låt dig inspireras! Tips! Ofta finns det allra längst ner på en kurssida relaterade artiklar om just den kursen.

Tvekar du fortfarande eller har svårt att övertyga din chef om varför du ska gå? Här hittar du 5 argument till varför du borde vidareutbilda dig på BerghsHoppas att vi ses!

 

Foto: Unspslash

Taggar: